a long time ago

Jaa nu var det ett bra tag sen man skrev här faktiskt, har vart fullt upp den senaste tiden tycker jag så har varken haft tid eller ork att skriva känns det som. hunnit med avskedsfest för dan som nu har flyttat till spanien, har hunnit med en hel del fest till, jobb, städning och massa annat smått och gott! i lördags var det även en mkt speciellt dag då mamma och korven tog tag i saken och vigde sig, var väldigt mysigt och känslosamt där, fick agera servetris efteråt då mamma samtidigt fyller 40 egentligen imorgon men vi firade det i lördags. blev champagne direkt efter vigseln vid halv ett och sen fortsatte drickande hela dagen lång men alla släktingar och vänner, riktigt trevligt och väldigt välbehövligt att umgås med släkten, kära morbror christer lyckades även lura i en tequila innan jag syster victoria och linnea for vidare mot stan där vi mötte upp alex, mia och therese, vi fortsatte drickandet hemma hos mig, johann erik viking och matte kom även förbi innan vi knatade ner till Olles där det lyckades slå runt efter all alkoholintag, så får be om ursäkt om jag har vart extremt dryg den kvällen mot någon, haha!
träffade även på människor som jag inte hade en aning om att jag träffat på, inte bra gjort!
men det fick man igen igår då både jag och emma låg helt utslagna hela dagen.
men idag är man åter pigg igen och det är jobb mellan 11.00 till 16.00 som gäller, sen blir det hem och byta om och knata i väg på en lång promenad, sen står tvättning på schema ikväll, vilket är ett måste just nu, har ett helt berg hemma som behöver bli rent :p
förövrigt så satsar vi på en tripp till gävle på lördag iallafall för lite shopping som även det behövs, kanske borde inföskaffa mig en ny telefon också då min dör hela tiden och det är fruktansvärt frustrerande.
annars har jag inte så mkt att säga, ska lägga upp en massa bilder sen i helgen ikväll hade jag tänkt men det kommer jag att ladda upp på bilddagboken ( saandraosth ) istället..
nej nu ska jag nog ta och avrunda här fast innan det så måste jag nog ta och tacka vårat kär pök Linnea Wallén Svensson för i i fredags då hon hjälpte mig att färga håret, tack för det. även en stor tack för hjälpen då hon skötte det mesta på lördagen också likaså hjälpte till som servertris!

Puss och adjÖ


Kommentarer
Alex

Skaplig Ågren på söndagen , JA!

2009-04-20 @ 13:38:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0