det blir aldrig som man tänkt det

nejdu, så blir det ju inte. eller oftast iaf..
igår var det meningen att man skulle möta upp mr.strand för lite filmkikning men väl när vi kommit innanför dörren får vi ett samtal av ingen annan än fredrik nordström även kallad norda. han den jäkeln lyckas få med oss till jh för att umgås och dricka lite gott, dock fick jag lite panik när jag märkte att det ända jag hade på mig var ett par mjukisbuxor och jag kan ju inte gå så på krogen, gjorde jag ju nämligen inte. Så jag fick helt enkelt låna ett par jeans av herr strand vilket inte var i det sexigaste laget på mig kan jag tala om, men det fick ju gå ändå, haha! känns som om att jag inte visar mig på jh på ett tag, väl där framme var det qiuzz som herr larsson gick in för till 100% iaf, haha!
vi andra började istälelt att föra en diskuisson om sex i/med/till solsken eller regn, tror en viss fredrik blev skapligt arg där på slutet då han tyckte att han hade rätt när hageliet tyckte att det var fel.
diskuissonen höll på ett jäkla tag men var till slut tvungen att avslutas då vi inte kom någon vart med den.
kom även upp andra lite småroliga historier där som hänt nyligen som jag nämligen aldrig kommer sluta skratta åt!
vissa människor kan verkligen få till det iaf.

fick även reda på något igår som jag helst inte hade vela vetat iaf, usch fy och blä vad äckligt!
för äckligt för att till och med diskuteras här!

fram mot en sisådär halv två gav jag och herr strand upp och tog våra jackor och vandrade hemmåt istället för lite sömn och det var längesen det var så underbart att få lägga sig i sängen kan jag säga. helt slut i hela kroppen var jag..
dock var det inte lika underbart att måsta kliva upp imorse för att traska över till jobbet, men känns som om att det var någon som var lite opiggare än vad jag var iaf, hihi!

Jaaa det var väl i princip så min gårkväll slutade, men nu ska jag kila iväg på rast alldeles strax..
:)

Puss och adjÖ


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0