en aning bättre

just nu har min dag blivit en aning bättre faktiskt.
hade lunch vid halv tolv och då kom mami och hälsade på en sväng och lämnade lite nödvändiga papper jag har fått från olika håll, bla. deklaration och inte blir man missnöjd när man öppnar och se att man skall få tillbaka bra mkt mer än vad man trodde. för 8400 rakt ner i plånboken sitter absolut inte heelt fel kan jag säga. så just nu är jag överlycklig för det.
idag så är det väldigt lugnt på jobbet vilket är mycket skönt och jag har till och med blivit månadens säljare under mars månad i mitt team och självklart är det en ära, wehooo!
skulle dock vilja gå hem lite tidigare en kvart i sex idag, börjar nämligen bli skapligt trött och det får jag nog skylla över på en viss Mr.Strand som väckte en tidigare än vad klockan var ställd imorse..
eller så kanske inte jag borde ha telefon i sängen så man vaknar för minsta lilla!

förövrigt så längtar jag just nu till helg faktiskt, ska bli skönt att få sova ut lite extra om man nu lyckas med det och lite bastning förhoppningsvis och lite dricka på det låter ju inte heller fel, sen vet man ju aldrig hur helgen slutar för det är alltid ett frågetecken eftersom det brukar ju kunna sluta hur som helst som dom senaste helgerna, men inte klagar jag för det, för roligt har det vart!

btw, snart är det påsk också och den ska då spenderas med familjen och familjen ohlson över dagen fick jag reda på av min kära kollega Caroline idag och kvällen vet man ju nästan garanterat hur det kommer sluta. hihi!
nej men det ska bli mysigt att få träffa familjen på riktigt, var ju som sagt ett tags sen nu.
fredde kommer du hem? skulle behövas! lite tokerier skulle inte sitta helt fel.

nej nu blir det att återigen vara social här på arbetet
Puss och adjÖ


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0