Ikea mys och fest

fredagen kvällen bestod av tvättning, sen påhälsning hos olika folk men mestadels blev det umgänge med alex, fredrik och alex familj.. dom blev full och jag fick mig några goda skratt, skjutsade även ut alex och fredrik till vågbro så att även dom fick hälsa på hemma hos mejer (där jag var tidigare) innan vi brummade vidare ut till marma för att sova..
Lördagen ringde klockan vid halv nio, smög mig in till alex och fredrik för att väcka dom till liv (dock inte på det sättet fredrik vela).. efter några om och men lyckades även dom slita sig från sängen. fredrik fixar ljud i bilen medans jag och alex duschar och puts on some makeup, till slut är vi äntligen klara och intar oss varsin plats i bilen, jag startar bilen lägger i backen och blubbblubbblubb, SOPPA TORSK innan man ens hann börja backa, vilket ångest!!
och jag som trodde det skulle bli snålt om tid eftersom vi skulle ju komma iväg till tio, men det var ingen fara, sprang till grannen som hade bensin, lycka.. Till slut kom vi iallafall iväg brummade några hundra meter för att hämta upp Niklas hos sin mor o far och sedan hämtade vi upp släpvagnen som vi skulle ha med oss (eller det var fredrik som promt skulle ha med den.) från början var jag inte direkt förtjust i idén eftersom jag var tvungen och köra och jag aldrig har kört med släpvagn tidigare, men det gick som en dans det där, dock kan man skippa backningen som jag suuger på, haha!
Fint väder hela dagen, en del shopping mat på ikea och en del delande skratt och prat om bla bajs och mkt annat, mycket trevlig dag men kan inte bli dåligt i rätt sällskap heller.. väl hemma i marma igen blev det grillning och grogg då tolan och anton kom över, likaså alex bror gjorde oss sällskap.. dom där några groggar blev till allt fler och lite fler folk dök även upp, slutade med att alla satt och sjööng till förbannelse och blev fullare och fullare, dock lackade en viss person ur så vi drog vidare till stan och fortsatte efterfesten hos mig, var skapligt slut dagen efter när man vaknade upp men det var lätt värt det nästan eftersom vi hade grymt kul.. 

 

Söndagen blev det snabbt in på coop för att inhandla en solstol och sedan snabbt vidare mot marma, dock låg folket där och sov så vi intog baksidan som alex har varit så duktig och fixat i ordning i en varsin solstol och lite musik, när väl folket hade vaknat till liv blev det en fruktansvärt god och välbehövlig pizza på rosa pantern innan vi intog solen igen och fortsatte att prata om en massa bajs sex och sjuka saker, likaså en del dåliga skämt, dagen efter humor alltså på mkt låg nivå och det var nästan så magrutorna kikade fram efter allt skratt eller inte, men när på ialla fall, haha!
har även kommit fram till att Anton är en av dom mest känsligaste personerna jag någonsin träffat när det gäller bajs men kändes som om att jag och alex inte brydde oss om det, stackars kommer ju spy en vacker dag åt våra käftar som kan gå ett i ett, likaså våra sjuka ideéer.. Undra hur glad han kommer bli på hans födelesedag egentligen när vi har kommit på att han skall få en friterad bajsvåffla med sylt och grädde, åh jag längtar redan..

fram mot eftermiddagen pyste jag tillbaka till mitt riktiga hem dit även bästa emma kom för att kika en rulle, fick bli Twiglight som jag har sett typ fyra fem gånger redan men den är ju så fruktansvärt bra och alla som känner mig vet att jag kan kolla på samma film tusen gånger utan att lessna, snarare alla andra som lessnar när jag kan varenda replik till slut, haha..
och man kan ju inte säga att det är snålt med kärlek i den filmen heller, så mysigt att se..
somnade skapligt snabbt efter det och vaknade upp idag med vanliga måndagsångest som alltid, kan vara den jobbigaste dagen på hela veckan faktiskt, då det är fruktansvärt långt till ledighet igen, men den här veckan är det bara jobb fyra dagar så wiiiiiiiiiie för det..

nu måste jag börja avrunda här och laga lite mat till imorgon men tack till allihopa som förgyllde min helg den har varit toppen med toppen sällskap och toppen väder, kunde inte bli mkt bättre faktiskt..

:)

Puss och adjÖKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0