ny dag, nya tag

ja det är precis vad det är..
gårdags kvällen var ingen rolig kväll kan man ju säga och som man märker på tidigare inlägg men alla har sina dåliga dagar.. Idag är ialla fall humöret mkt bättre, dock har jag glömt mina glasögon hemma idag så idag får jag stå ut med världens huvudvärk på jobbet vilket inte är trevligt..
igår kväll kom Alex och Fredrik och hälsade på lite sådär jättesnabbt, med sig hade dom en av Alex soffor så nu har man en soffa för ett tag ialla fall innan man hittar en egen som man vill ha, tror jag blir tokig på det där, tittar och tittar men hittar aldrig någon som jag kan bli nöjd med.. funderar starkt på att sno en av Fredriks soffor istället, för skönare soffa är svår att få tag i, sover ju som en guud i den.
Imorgon är det även sista april och givetvis är det grillning (om vädret tillåter) och fest som står på schemat nere vid skäret i marmaskogen såklart, därefter slår vi även ihop festen med Fredriks granne Mathias och det tror jag nämligen kan bli riktigt skoj, fortfarande ha dom vanliga underbara människorna med sig och samtidigt få träffa lite nytt folk..
Dock så måste Sandra ta det lugnt med drickande om hon skall vara nykter nog för att köra i skaplig tid dagen efter..

Längtar väldigt mkt nu till avfäärd, jag har verkligen saknat stället till tusen och det ska bli underbart att få komma bort härifrån oavsett om det bara handlar om två tre dagar, och det blir ju inte bättre av att det är med Malin och Victoria heller.. jag tror ialla fall att dessa dagar kommer bli väldigt bra och förhoppningsvis över mina förväntningar, ialla fall helgen kommer garanterat bli det. galen i hope som tidigare!


Victoria Malin och Jag - 07


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0