Onsdag

Hej där,
hela min gårkväll slutade i kaos..
Satt och pratade lite med Joel då han skulle guida mig för hemladdning av ett program som skulle hjälpa mig med min uppladdning på datorn med tanke på att den nya lagen infördes inatt.
och hur bra gick det? Jo ladda hem programmet och jag var då tvungen att starta om datorn för att det skulle fungera,
vilket jag aldrig borde ha gjort. När datorn väl startat om och jag ska logga in på min msn för fortsatt guidning, Nej då fungerar inte internet längre! ÅNGEST! provar ett x antal ggr att starta om datorn, dra ur modemet, satt med it supporten i telefon och försökte så gott som med allt, men tror nu det fungerar eller? NEJ!
slutade med att jag drog ur allt gick och la mig och sov för att få hoppas på att det fungerar direkt jag vaknar i stället,
men den lyckan hade man ju inte heller, så just nu börjar jag bli skapligt less. men får ta tag i det senare när man kommer hem antar jag..

Just nu sitter jag på jobbet och filurar lite grann, ska sitta här till halv sju ikväll för att sedan skynda mig hem och tvätta eftersom det inte blev nå fest ikväll för det fanns några mesar som bangade, haha!
men tur hade jag som lyckades få tillbaka min tvätt tid som jag egentligen hade ändrat för fest istället.
förhoppningsvis från man sällskap av fröken hedlund en sväng ikväll också, och det behövs alltid för att få prata av sig lite och imorgon kommer nog fröken lundgren för att stanna några dagar, myspys!

Nej nu måste jag återgå till det här, får slänga in ett inlägg senare istället!
Puss och Kram


Kommentarer
Alex

Ja, i helgen kommer jag, och vi måste ju gå ut minst en av dagarna tycker jag ;)

2009-04-01 @ 15:21:54
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0