såå coolt

fick för ett tag sen ett samtal på jobbet och trodde från början att det var ett skämt när människan presenterade sig som magnus uggla, men till slut så fattade jag att det verkligen var själva magnus uggla, lite sjukt när han började fråga om man lyssnade på hans låtar, haha!
lite coolt var det iaf.
har även fått reda på att jag har fått min önskade semster precis som jag vela trots att jag hade råkat sagt fel vecka och hur lyckat är inte det då??
vilken bra dag det här blev som inte såg så ljus ut imorse.
funderar på att färga håret nu efter jobbet då jag får sällis av älexbälex, dock fortfarande liten beslutsångest för vilken färg det får bli, men det är sånt som visar sig i slutändan.
imorgon kommer även Pök till stan för att tunna ut och få klippa till mitt hår lite grann, ska bli väldigt skönt eftersom mitt hår har lyckats blivit väldigt tjockt igen och sånt är inte roligt.

kan hända att det blir lite bus inatt med och jag lyckas få fram min ninjadräkt, alex står ialla fall i höggsta hugg med sin och väntar på att jag ska få sluta, det kommer ju sluta helt galet det här, men värt det!
:)

och imorgon är det kort dag som gäller och sen på kvällen hoppas jag på en riktigt galen kväll,
men det kan ju inte sluta annat med bästa sällskapet.

Puss och adjÖKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0