Tattoo modell

jaa om ca sådär en och en halv timme skall jag befinna mig tillbaka i skolan för att hjälpa min vän Isabelle med hennes projektarbete, skall nämligen ställa upp som tattoo modell, vet dock inte hur men det är sånt som märks när jag väl kommer dit, hihi. men en sak kan jag säga angående projekt arbete och det är att jag är så sjukt glad över att slippa den skiten för det är nog det tråkigaste jag någonsin har börjat på, fi satan..
igår blev det en väldans lugn kväll, jag fick tillbaka mitt internet som verkar vilja leva sitt egna liv fram och tillbaka så nu har jag lagt ut helgens bilder på bilddagboken där jag förövrigt heter "saandraosth", ta en kik vettja.
Idag börjar man inte på arbetet förräns halv två så man har ju lite tid på sig idag att kika runt lite, funderar på att dra en vända på stan och leta upp ngt till den 18:onde då det smäller..
just nu sitter jag här äcklig till tusen och funderar på att röra mig in i duschen faktiskt, kan ju behövas om man skall gå bland folk, eller hur?

nej, nu längtas det bara till imorgon faktiskt, ska bli röj.
Malin, jag hoppas verkligen du följer, eller du MÅSTE följa med!

nu är dusch som gäller och lite frukost på det.
Puss och adjÖ


Kommentarer
ISABELLE

du det har du rätt i för inte är projektarbetet kul inte! men jag ska snabbt boka in en ny tid så du får modella lite :)

2009-04-07 @ 12:44:26
URL: http://isabollw.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0