Torsdag

Jaaa, på en torsdag, här varee fest? eller inte!
gårkvällen spenderade jag med fröken hedlund och det var lika trevligt som vanligt dock har vi kommit fram till att våra problem här i världen är lika svår att lösa som att få liv i min blomma jag har i fönstret som nu har avlidit och som förmodligen jag aldrig någonsin kommer få liv i igen, tragiskt nog!
tog även tag i tvätten igår och mkt skönt att äntligen ha allting rent igen!

och just ja igår var det första april, den dagen man verkligen får luras, jag tycker dock det är helt värdelöst men lyckas väl gå på en liten grej då lillesyster trodde hon var hemskt rolig, men i slutändan så var det jag som var ganska pantad och inte förstod att det var ett skämt från början. orkar dock inte dra upp historian nu om vad det handlade om.
men en sak angående skämt på första april, om man väl ska skämta med någon se till att det är ett roligt skämt, för hur kul är det att få ett sms där det står att en nära/kära ligger på sjukhus? det är sånt man inte ens skämtar om!
men nog om det nu

idag är det iaf torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon och sen helg, kan inte bli bättre eller jo det kan det visserligen men ändå! jag är fruktansvärt less för jag har fortfarande inte fått igång mitt internet och just nu tror jag att jag blir galen på det, någon  som känner sig utmanad att ge det ett försök kanske? 

annars idag är det jobb som gäller till sisådär kvart i sex och efter det funderar jag fortfarande på om fröken lundgren kommer och joinar mig några dagar, men det är nog inte omöjligt att hon dyker upp skulle jag tro. 
annars finns det en hel del annat jag har att göra och fixa till hemma..

men nu ska jag återgå till arbetet, slänger in en uppdatering senare om mitt humör har blivit bättre!

Puss och adjÖ 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0