260809

Idag är det onsdag och det betyder kort arbetsdag för den här veckan. Slutar redan 15.15 och det är obeskrivligt underbart kan jag säga. Idag skulle det egentligen innebära fest med tanke på att syster fyllde arton i måndags, men vi tar helt enkelt och skippar den vilket jag tycker låter väldigt bra. Vädret ute blev inte heller och leka med så dessutom börjar man tidigt imorgon så lika bra att ta det lugna puckar istället.

Min favorit är på bättre humör idag och det får man väl ändå tacka för. Gårdagen var inte den roligaste faktiskt, ack så inte glad man kan vara, haha! ;)

Besök hos papi är det som står på schemat idag sedan har jag planerat att träffa allas saknade Sumpa, hoppas verkligen vädret blir bättre tills ikväll så vi kan ta våran planerade promenad. Kan nämligen tänka mig att Sumpa dissar ifall vädret fortsätter såhär faktiskt..

Annars sitter jag här och taggar inför fredagen. Ska bli nice att åka bort för en kväll och dansa arslet av sig i en annan stad som vi har tänkt sen är det lyskväll på lördagen som ska spenderas med familjen och mina närmaste.
Blir en sväng på sjön om vädret tillåter och kvällen återstår och se fortfarande. En sak är säkert, någon krog i Söderhamn blir det då INTE!!

- Cause there has always been heartache and pain
and when it´s over you´ll breathe again.
Kommentarer
Anonym

Men nu får du väl fan ta och ge dig. Din "favorit"? Snacka om att vara helt jävla rubbad...

2009-08-29 @ 22:13:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0