göteborg

våra dagar i göteborg blev lyckad och värt varenda öre måste jag säga.
Tåget rullade från Söderhamn 07.25 i tisdag för en vecka sedan, vid tjugo över ett var vi framme i Göteborg efter ett byte i Stockholm där vi fick vänta i ungefär 40 minuter på näste tåg. Inte alls så farligt, dock helt slut allihopa eftersom vi inte sovit så mycket under natten före. Väl framme i Göteborg gick vi runt och kikade på stan en sväng innan Malins broder Jimmy mötte upp oss för att visa oss vart han bodde. Tog ungefär en 20 minuter med spårvagnen till honom. (det var alltså hos honom vi skulle övernattan under dessa dagar.) Väl hemma hos honom blev det lite käk och filmkikning eller lättare sagt det skulle bli filmkikning men båda jag och victoria somnade som två stockar efter bara några minuter på en varsin sida av Malin i soffan. Haha, hon fick allt se på film själv..

Tisdagen bestod av en hel dag på Liseberg närmare sagt nio timmar ungefär spenderade vi där med en hel del karusell åkning, lite mat och fruktansvärt mycket svett. Tok varmt ute och man höll på dö när det inte var ett moln för solen, men man ska absolut inte klaga på vädret för det kunde ha varit värre. Vi hade även tänkt tagit något varsit i alkohol väg, men icke sa nicke. 20 och 21 års gräns inne på Liseberg (på grund av att det är familjställe). Som om att vi hade tänkt druckit oss fulla där inne eller vadå? less blev vi, men inte stoppade det oss från att ha kul. Näst sista karusellen fick det bli Flumride och det var nog det roligaste på hela dagen. Vi klämde ner oss fem stycken och efter färden kan man säga att ingen av oss var torr på en fläck, men så värt det. Jag och Malin köpte även med oss kortet hem så det står nu fint i mitt fönster som ett minne ;)


jag och mina två bästa på Liseberg.


här sitter vi i Flumride :)


såhär såg vi ut efteråt, kan säga att Malin inte hade en ända torr fläck, haha.


I love Göteborg t-shirtar inhandlade Malin o Victoria och visade stolt upp :)

Efter en hel dag på Liseberg var det bara hem och snabba sig att byta om. Där joinade även Sanna oss en sväng som var där nere och jobbade under veckan. Hon skjutsade in oss till Järntorget när vi var klar där vi gick på en krog vid namnet "The bishops arms". Ja där fick vi ju ett snabbt minne som vi sent kommer glömma eller ialla fall jag. Lite elak bartender där som var lite allt för orättvis. Höhö.. Men en trevlig och mysigt lugn kväll blev det för mig och malin. Jimmy och Victoria blev en aning full vilket gjorde det väldigt underhållande för mig och malin, haha..
Väl hemma vid halv två tiden velade varken jag eller victoria sova så vi intog balkongen och busade till det lite..

På torsdagen tog vi spårvagnet ut mot Saltholmen i det vackra och varma vädret för att sedan åka vidare med båt därifrån ut till ön Vrångö. Där låg vi någrade timmar och stekte i solen, klättrade på klipporna och helt enkelt spanade in en fruktansvärt het Dilf.. Omg, var det ända vi kunde få fram där, höhö!
Tog oss även ett dopp i havet, vilket var lite kyligare än vanligt men gick absolut. Träffade på en krabba på botten med och en hel del maneter som låg över hela havet när man stod längst upp på klipporna. väldigt vackert stället var det.


en del av vrångö uppifrån klipporna :)


vår kompis krabban som vi knäppte med Victorias undervattenkamera :)


Jag och Victoria leker i vattnet ;)

Torsdagkvällen bestod av först en middag inne i staden på en Tapas restaurang. Fruktansvärt god mat vilket jag inte var så positiv från början eftersom jag är så känslig när det gäller mat men det var verkligen värt pengarna. Efter maten och några cider gick vi vidare till krogen Deja Vu där vi spenderade resten av kvällen. Väl där träffade vi på världens skönaste bartendrar som tokade hela tiden. Drack den godaste Rosa Pantern någonsin, fick dessutom 8:or istället för 4:or som vi beställde hela tiden eftersom dom skulle toka till sig hela tiden, inte dålig på ragga dom där inte. Ganska skön den ena som alltid tog en shot varje gång han skulle gå in med disk också, haha.. Fruktansvärt bra sista utekväll, kunde inte blivit bättre.


vår mat på Tapas restaurangen :)


vi på Deja Vu. Victorias kamera som mina ögon aldrig klarar av, haha ;)


och här har vi våra skönaste bartendrar :)

Fredagen bestod av shopping över dagen innan vi skulle åka hemmåt med Sanna vid fyra tiden. Hittade dock ingenting i klädesväg utan kom bara hem med lite smink och ett par nya leggings. Javisstja, Jag och Malin inföskaffade oss en varsin ny piercing också innan hemfärden på ett grym piercing affär, trevligaste piercaren jag någonsin stött på faktiskt..


Jag inne på piercingaffären

och även med denna bild avslutar jag våran Göteborgsresa..
Tack för en underbar vistelse i Göteborg tjejer. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0