hemkommen

är vad man är efter tio dagar i Rättvik som egentligen skulle vara nio dagar, men självklart ska vi alltid ha oturen med oss och även denna gång så var det bilen som skulle krångla. Är nu skapligt less på bilar eftersom det inte bara är en bil som krånglar utan även fler så vi dessutom fått ställt in våran planerade roadtrip neråt i Sverige.
Men inte deppar vi för det (eller jo, gårdagen vela vi ta livet av oss för vi var så deprimerad) för istället har vi bokat tågbiljetter och åker vidare mot stora staden Göteborg imorgon bitti och spenderar några dagar där med shopping, liseberg och lite gott att dricka blir det nog också och självklart är det med bästa tjejerna Victoria och Malin.

Ska bli skönt att komma iväg på lite nytt äventyr :)

Har som sagt spenderat tio dagar nere i Rättvik nu som har varit mer än underbart, bara att få komma ifrån Söderhamn får mig på bättre humör än någonsin likaså när det är med dom personerna man trivs som bäst med och behöver just nu. Vi har ialla fall hunnit med en hel del kan jag säga även fast vi inte hann med allt som vi hade planerat att göra.
Måla hann vi med men sen blev det alldeles för mycket fest som tog över och likaså efterfester till sena morgonen med andra trevliga Söderhamnare som vi träffade på där nere. Har blivit alldeles för lite sömn och även lite tokerier som man sent kommer glömma. Fast om man resumerar allt är det precis som det brukar bli ;)

har en hel del bilder att dela med mig av också men som jag tyvärr inte har tid med nu, jag får göra det nästa vecka då jag har kommit hem och semestern är över och när man har stressat ner lite o kommit på vanligt varv igen.

Tills dess så får ni ha det så bra allihopa, nu ska jag åka vidare till Vågbro igen som verkar ha blivit mitt nya hem igen när man väl är hemma i Söderhamn och när Victoria är det. Blir packning och lite film innan det är sängdags.
07.25 går tåget, kommer bli tufft att kliva upp.

Puss och Godnattoch tack syster för att du alltid ha tid att träffa mig, vi ses ju bara såå ofta!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0