lill lördag

 i onsdags var det vinglaset som fick ta över för kvällen. Hängde som sagt med några gangsters ovanför Alen hemma hos Jimmy. Smådrack och spelade "jag har aldrig".. Vi fick även sällskap av några ytterligare flickor, trevligt trevligt..
Vi hamnade självklart nere på muskan innan kvällen var klar där det bjöds på kareoke så det stod härliga till (Nej, jag sjöng absolut inte, vela inte ta död på alla).. Det var herr Strand som drog upp stämmningen med Living next door to Alice men sen hur det lät det är ju en annan sak. (haha, förlåååt Niklas, du var jääätteduktig!)..
 Kom hem vid sisådär tre tiden och somnade snabbare än snabbast. Kanske välbehövligt eftersom man skulle jobba dagen efter.

kvart i tio till sju var ett hårt pass med tanke på utgången, men självklart höll man ut trotts att ögona vela åka ihop så gott som hela tiden. var väl vid tolv/ett tiden kroppen började må extremt dåligt. dock hamnade jag inte hemma med snivinfluensan som Gabbe var helt säker på att han hade fått eller om det helt enkelt var Niklas som hade förgiftat honom med sitt egna gjorda vin. Roligt var det ialla fall.

Här kommer några pics från kvällen :)


Jens och Gabbe


Jens och Niklas


Jens och Niklas igen. Jens såg inte allt för pigg ut, haha!


Malin och Danne


Gabbe och Karin var det va?

sen var det sluut..
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0