not so good


Mitt humör är ungefär som vädret idag, inte så bra med andra ord.
Pendlat mellan glad och deprimerad hela dagen känns det som och kan gott och väl tänka mig att människorna i min omgivning har märkt av det ganska väl idag. Men alla har sina dåliga dagar inte sant?

Idag är det ialla fall en riktigt ligga inomhus dag och kika film och det är precis vad jag tänker göra. Antingen för mig själv och få rensa tankarna lite som behövs ibland eller så kommer bästa Emma och gör mig sällskap, återstår och se senare mot kvällsningen, först är det jobb som gäller fram till 19.00..

Har hört rykten om att nyaste Wallander redan har släppts och det är ju en film som absolut måste ses då dom filmerna ligger på min favoritlista.

Annars har jag inte så mycket att säga, är mer besviken på vissa människor än vad jag brukar vara och det tär på kraften rejält kan jag säga och det kommer bli jobbigt om det ska fortsätta såhär.. Men den här gången tänker jag då inte ge med mig utan jag kommer stå på mig och vänta på en rejäl ursäkt innan det ska vara okej.
Spelar inte ens någon roll att det bara är en skitsak egentligen..

förövrigt tänkte jag tipsa om min vän Alexandras blogg: lundgrenalexandra@blogg.se där ni kan följa hennes liv om både henne och hennes graviditet. jag är förväntansfull och längtar såå tills det lilla livet kommer till världen.

nu avrundar jag här för så länge :)
Ha en bra kväll mina vänner!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0