onsdag


En helt vanligt onsdag är det idag som består av jobb ofcourse. Efter jobbet är det bara att pallra sig hem och byta om till lite bekvämare kläder för att sedan möta upp Victoria för en spring o gå vända, ska bli väldigt skönt i detta väder faktiskt. Måste passa på att umgås med tösen så mycket man bara kan nu eftersom hon har i planer att lämna Sverige den 28 september om planerna går som det ska. Om jag ska vara ärlig så gillar jag det inte alls men självklart är jag superglad för hennes skull och tycker absolut att hon skall ta chansen medans hon kan, annars kommer hon garanterat ångra sig. Dessutom är det en väldigt stor upplevelse som även kommer ge mycket i erfarenhet och det önskar jag verkligen henne, dock kommer det blir väldigt tomt här hemma i ett år, men Jag, Malin och Fredrik får helt enkelt stå ut och ta hand om varandra så gott vi bara kan. Känns skönt att Fredrik ialla fall har fått praktik här hemma i Söderhamn och kommer vara här ända fram till Januari.

Mina kära vänner Alexandra och Fredrik som jag nämde tidigare kom med en väldig överraskning. Dom skall nämligen bli en till i familjen (Alex har en bull i ugnen med andra ord) och jag håller redan på dör av väntan även fast det är ett bra tag kvar. Tycker det ska bli riktigt roligt och är superglad för deras skull. Kan även vara ärlig och säga att jag är grymt avundsjuk också eftersom att jag är så fruktansvärt barnkär och trivs som en fisk i vattnet kring småbarn.

Jag är även fortfarande grymt förbannad för att jag inte lyckades beställa datorn igår, försökte även idag ifrån en annan dator men det visades igen vidare lycka där heller. Jag får nog helt enkelt ta hjälp ikväll från min datanörd till släkting som kan de där utan och innan. För en dator ska jag bannimej ha så fort som möjligt nu, börjar bli skapligt less utan en fungerande dator.


hur ska jag stå ut utan dig min tokfia? ;) i´m gonna miss you!
Kommentarer
Victoria

Jag kommer att sakna dig också, såklart!! Men som tur är så finns de telefon & internet :) & när jag kommer tillbaka så letar vi efter en snygg 3:a tillsammans ;) <3

2009-08-12 @ 19:23:59
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Alex

Du får låna när du vill ;)

2009-08-17 @ 01:17:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0