ordlös


vissa människor förstår man sig verkligen inte på. hur man helt ärligt kan vara så sjuk i huvudet?
 
satt och läste på aftonbladet igår och ser en rubrik om att 25 årig mamma ska ha lämnat sin två åriga son ensam,
klickar in för att läsa mer där det berättas att mamman hade internetdejtat med en kille under en längre tid och över jul att dom bestämt för att träffas men hennes två årige son hade precis lyckats blivit sjuk. Mamman bestämmer sig för att ändå åka iväg på dejten över julen och lämnar sin två årige son ensam hemma med en flaska dryck och några kex i TRE DAGAR? 
när hon återvänder till hemmet är pojken allvarligt sjuk men hon ringer inte sjukhuset. Två dagar efter det avlider pojken då han bara väger 10 kilo vid två års ålder. 
ORDLÖS är det enda jag kan säga, jag förstår mig absolut inte på en människa som skaffar ett barn, ett barn som man ska älska över allt annat som sedan låter barnet dö av svält. och vilken förälder är så sjuk och lämnar ett tvåårigt barn helt själv i tre dagar, eller lämnar själv överhuvudtaget? 
Jag blir såå förbannad så jag skakar när jag bara tänker på det.
Ett barn, sitt egna barn ska man väl ändå värdera högst i sitt liv? älska till 110 procent? 

Jaa finns inga ord som sagt. 

satt även och läste igenom EllaMaries tidigare blogginlägg. Den 15åriga tjejen som precis har fått tvillingar. Hon hade nämligen lagt in ett videoklipp om en utländskfamilj, där det var ena föräldern som dödade sin sex månader gamla bebis genom strypning och slag, jag kan säga att jag klarade av att kolla på inslaget i 1 minut av flera minuter, jag kunde inte ens kolla vidare för det var så fruktansvärt hemskt. 
som sagt, ORDLÖS!

Nu åter till min vardag..
Igår blev det en visit till gävle för att hälsa på bästa Emma som var mycket längesen. Kan säga att kvällen slutade helt oväntat och jag kan bara resultera den som grym. Ska berätta mer om kvällen och dela med mig av några få vackra bilder vi han ta senare. Nu är det jobb som gäller ända fram till 17.15 sen är det dags för en mycket lugn kväll kan jag säga som är mer än välbehövlig just nu, kanske grillning? lät inte helt fel, det ska jag nog slå till på. Ska nog även träffa min kära vän Malin Persson som är hemma från Stockholm denna vecka, ska bli mycket trevligt.

På återseende mina vänner :)
och förlåt för att jag var så negativ i början där, men dom som känner mig vet hur känslig jag kan vara speciellt när det handlar om sådana grejor. Likaså annat också, en kärleksserie och jag bryter ihop varje avsnitt ;) haha! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0