250809

Igår var det måndag och det innebar en helt ny arbetsvecka. Själv tycker jag måndagar ger ångest då man har heeela veckan kvar att arbeta. Tisdagen är jobbigast att kliva upp på, så har det alltid varit för mig ända sen jag gick i skolan (dom dagarna jag väl gick i skolan). Jag kom och gick lite som jag velade i skolan, vilket var mycket dumt gjort när man tänker efter såhär i efterhand.. Gårdagskvällen spenderade jag med Victoria, vi tog på oss träningskläderna och begav oss ut på en promenad till en början. Vi såg snabbt en kines jogga förbi med en hund och vi bestämde oss snabbt för att inte vara sämre så vi tog oss en joggingrunda vi med.. Skapligt slut efteråt och svetten rann kan man säga, men guuud så skönt det var att krypa ner i sängen efter duschen..

Idag är det ny dag och det innebär att det är Tisdag. Jobb står på schemat fram till halv sex och efter det blir det att hälsa på ute hos mami då det blir kalas för lillesyster som fyllde 18 år igår. Ska bli roligt att träffa mormor och morfar för en gångs skull. Inte ofta man ser dom med tanke på att dom är världens mest upptagnaste människor och har alltid vara det. Efter en visit där tänker jag ta mig en joggingrunda idag igen dock själv idag med min mp3, ska bli skönt..

Förövrigt så är min favorit på lite dåligt humör idag vilket jag tycker är mycket tråkigt. Men det brukar visst bli så när man vaknar på fel sida. Jag hade min sån dag igår och det fick vissa känna extra väl på, haha!

Löning idag, GREAT! slutar tidigt imorgon, SKÖNT och på fredag är det Gävle som gäller med flickorna, UNDERBART!  Sen på lördag är det lyskväll och den ska spenderas först på sjön med familjen och några vänner, kvällen återstår och se än, har inte hört hela planerna än så länge.Victoria har åkt ner till Ljungby (Småland) i några dagar då Fredrik ska skriva en Tenta. Självklart så jobbar jag så jag hade inte en chans till att kunna följa med som vanligt. Hade inte tackat nej till ledighet, men icke!
Så nu blir det ensamt några dagar men vad gör det. Har en hel de att fixa med hemma. Bla, städning som står överst på schemat, sen ska jag även kolla igenom en hel drös med bilder och välja ut de som jag vill framkalla och sätta in i mitt kollage som jag har planerat att göra. Hyllan som jag har haft stående mot väggen i flera månader har fortfarande inte kommit upp, någon som känner sig manad till att hjälpa mig? Måste även ta mig tiden till och beställa den nya datorn så jag slipper vara hela datalös hemma. Snart släpps ju även mina nya serieavsnitt som jag verkligen vill kunna kika på.

Nej nu måste jag börja avrunda här och fortsätta läsa mina två skvalleblaskor jag inhandlat och svara på några ynkla mail här som fortfarande ligger kvar.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0