niklas 22 år

Ja i lördags var det Niklas tur att fylla år, hela 22 år vilket självklart skulle firas. Planerna blev inte riktigt som vi hade tänkt men löste sig till slut ändå. Jag Emma Alex oc h Fredrik satt första hemma hos mig, Danne kom in vid tio tiden han med för att sedan åka vidare ner till Niklas där vi satt innan vi traskade över mot Oleary´s (traska och traska, det regnade och vi fick skjuts av Alexandra).. Själv gillar jag inte alls krogen längre och kan inte påstå att det var någon hit men följde med för sällskapets skull. Tröttnade dock ganska snabbt och gick tidigare som vanligt. Spöregn var det som gällde ute och inte en torr fläck kan man ju säga innan kvällen avslutades.

Sov ut ända till kvart över två på söndagen, kändes verkligen som det behövdes faktiskt. Eftersom Lördagsmorgon blev man ju väckt av ingen annan än Caroline som lyckats missat bussen så det var bara att kliva upp och köra henne till jobbet då ;)..
Skönt nog var man piggare än vad man brukar vara och inte en gnutta bakis heller till skillnad mot för vissa andra som inte var pigg för fem öre och som dessutom lyckades sova över till jobbet, haha!
Men man får vara full när man fyller år, inte sant? :)

Idag är det måndag igen och det är första dagen på en ny arbetsvecka, har inget spännande schema denna vecka heller så lär ju inte bli så mycket till fritid över om man säger så. Hoppas att man hinner träffa på Victoria ialla fall innan hon far vidare mot Rättvik för att jobba där denna vecka. Annars händer inte så mycket.,

Nej, nu är det jobb som gäller. Hade tänkt dela med mig av de få bilder som knäpptes under lördagen men icke, min kamera velade tydligen inte följa med hem så får dela med mig av dom en annan dag när jag hämtat kameran.

Men bjuder ialla fall på en bild av den vackre karln som fyllde år ialla fall :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0