En pause


Hej igen!

Jag tog bort bloggen för ett x antal dagar sedan, vilket jag ångrade ganska snabbt. Tänkte egentligen göra en ny blogg för enbart mina närmaste vänner som det är egentligen är dom jag bloggar för och dels för mig då jag älskar att skriva när jag väl har tiden.

Anledningen till att jag raderade min blogg från början är när jag hatar folk som ska gå in och läsa som egentligen inte bryr sig och som inte har ett liv. Visst man kan inte gilla alla människor i världen, det är helt omöjligt och fullständigt logiskt men det finns väl ändå en viss gräns. Att börja skriva elaka kommentarer och ens lägga ner så mycket energi på en människa man inte ens gillar det förstår jag inte hur man orkar göra. Vet flera av mina vänner som varit med om att man fått elaka kommentarer och även jag själv så från och med nu kommer jag även att behöva godkänna alla kommentarer innan dom godkänts för publicering.
Mer än så är det inte.

Men det måste ni ju hålla med om själv, hur orkar man lägga ner energi på en person man inte ens gillar?
det förstår jag bara inte, dock är jag tacksam för att jag är sååå intressant ;) lika roligt varje gång och det är långt ifrån den första. Tycker det faktiskt är extra intressant nu, vilket jag skulle kunna rabbla upp en massa anledningar till men det orkar jag inte.


Men nu är jag ialla fall tillbaka med bloggen och som jag sa tidigare som är till för mina närmaste vänner som jag delar med mig av min vardag, och en stor del för min bästa väns skull som numer har sitt liv i USA.
Och med det menar jag att jag vill att hon skall kunna följa med mitt liv och min vardag här hemma i Sverige samtidigt som jag ständigt följer hennes liv och vardag i USA genom hennes blogg som heter:
http://victoriaohlson.blogg.se

Tror det får bli allt för idag faktiskt.
Vi hörs mina vänner!


Victoria, jag saknar dej, jag saknar oss!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0