~ lördag

Började dagen med att ligga kvar i sängen några timmar och myste med dom här goa pojkarna. Kikade på några avsnitt av Desperate Housewives, fick till och med Kristoffer att kolla och det var även han som sa "sätt igång nästa avsnitt nu" när jag tänkte stänga ner allt, haha.. Stackarn får stå ut med att fastna för brudserier, höhö. Han har det inte lätt han inte.

 

For ner på stan och fikade med Jessica medans mamma o korven kom hit och kaklade det sista med Kristoffer, så nu är det äntligen klart förutom att Kristoffer ska fixa fogen och lite annat smått imorgon. Så skönt att man hann klart innan jul :)

 

 

Blev även bjuden ut till Norrala på middag idag, skönt tyckte jag då jag slapp laga mat. Har precis kommit hem därifrån och nu sitter jag i soffan och fryser som en tok, väntar på att Kristoffer ska bli klar med duschen så jag kan ta över den istället och värma upp mig igen. Efter duschen ska jag krypa ner i soffan under täcket och ligga här resten av kvällen hade jag tänkt. Dock måste jag vara chaufför till lillebror en sväng vid tio, inte det roligaste men var ju tvungen att ställa upp eftersom man aldrig kan säga nej någongång, haha..

 

Nu ska jag kika om det finns någon bra film på tv ikväll annars måste en sådan fixas som kan avverkas ikväll.

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0