~ söndag

Ännu en helg har snart passerat och nu är det bara några timmar innan en ny arbetsvecka börjar igen. Varför måste helgerna gå så fort för?
Dock har det hunnits med en hel denna helg. Golvet i sovrummet är klart och även halva tapetseringen, har hämtat datorn i bollnäs och kikat runt lite där. Varit ner på stan och köpt mig en klänning till julafton, inhandlat sista julklappen till mamma o korven och även slagit in allting. Skrivit iordning julkort dock är det några till som måste inhandlas som jag hade glömt bort, haha!
Har kikat på lite filmer, hunnit med tre bad som varade i snitt en och en halv timme varje gång, låg nämligen och läste i boken och man blir helt fängslad och man kan bara inte sluta.
Ett träningpass har även avklarats under dagen, mina armar kommer garanterat ha träningsvärk imorgon men det är väl så det ska vara så man vet att det har tagit något..

Jag börjar även få en hel del julkänslor faktiskt och längtar mer och mer till julafton.. Tråkigt bara att det ser ut som crap i lägenheten eftersom vi håller på. Vill ha allt klart nu så jag kan göra en storstädning och få knäppa kort på resultatet så jag kan visa er också hur det blev! Mest av allt vill jag ha det klart för att jag får panik av att det ligger grejor överallt!

Nu sitter både jag och hjärtat i soffan med en varsin dator i knät (ja, jag vet nördvarning på högnivå) men vi kikar samtidigt på filmen "Pay it forward" eller ska jag kanske säga "Pass it forward" som min karl var helt övertygad om att den hette, haha ett poäng till, till Sandra säger jag. Det är verkligen alltid lika roligt när jag har rätt :)

Sitter även och väntar på att Victoria ska röra sitt bakisarsel "som hon förmodligen är idag efter en hård natt på någon av New Yorks klubbar" och logga in på skype så man kan få prata lite med henne. Vi hade nämligen bestämt det idag, men det verkar som om att hon helt har glömt det, eller så mår hon helt enkelt crap så hon inte pallar ;) Men nej, det hoppas jag inte att hon gör.

Loggade även in på msn idag som jag inte har vart online på sen jag vet inte när. Det var då en tjej som hade addat mig som hette Sophia, trodde det var min vän Sophia men det var det tydligen inte märkte jag till slut, men den här tjejen började ialla fall skriva till mig på engelska och ja, konversationen löd såhär:

Sophia: Hi
Sandra: Hej
Sophia: Hi, how are you today? "samtidigt fattar jag att hon inte är svensk"
Sandra: Hi, I´m fine. How are you?
Sophia: My name is Paris I´m doing great today I´m 21 yrs old how old are you?
Sandra: My name is Sandra and I´m 19 years old
Sophia: Listen hun, I am just about to start my webcam show with Jen, come chat me there in my chatroom? We can cyber, I will get naked if you do.. LOL!

haha, snacka om slut människa och garanterat 100 procent fejk också. MINST sagt..
Men har man inget bättre liv så har man inte.

Nu börjar jag känns mig lite taskig här och behöver vara lite mer social med min käraste karl, det är ju trots allt söndag och då är det mys i soffan som skall gälla..

Hoppas alla ni andra har haft en bra helg också! :)Kommentarer
Johan

Ljugarn, du har bytt plats på vad Sofia och du säger!

2009-12-15 @ 09:21:34
sandra

Jaa men självklart har jag det Johan!

Tänk att du känner mig allt för väl.

2009-12-15 @ 14:08:52
URL: http://sandraosth.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0