~ tisdag


Idag började jag dagen med ett rejält träningspass klockan halv nio imorse med världens bästa moster. Skakade i armarna åtminstone en timme efter så så det är ju bara att säga "Hej träningsverk" imorgon kan jag ju meddela.
Väldigt skönt att slänga in ett träningspass innan jobbet för idag har jag verkligen varit pigg hela dagen och det är najs.
Jobbar kväll idag ända till sju och det känns inte ens jobbigt, konstigt nog. Dagen har gått så fort och det kan man även tacka Alexandra för som har varit min bordskompis idag, som vi har busat, hihi!

Har även lagt beställning på två små till julklappar idag så nu är det inte mycket kvar:
Småbröderna - CHECK
Lillasyster - CHECK
Storasyster - CHECK
Systerson - CHECK
Mormor- CHECK
Hugo - CHECK
Svärmor/Svärfar - CHECK
Victoria - CHECK
Mamma - nästan klar behöver bara inhandlas
Pappa - nästan klar behöver bara inhandlas
Morfar - funderar fortfarande
Styvpappa - funderar fortfarande där också
Pojkvännen - Ska bara inhandlas där också

Tror inte jag har glömt någon nu faktiskt. Moster får vara utan hon får examenspresent i Januari istället, haha.
Hon får nöja sig med mitt sällskap än så länge ;)

Idag har jag även väldig tur, eftersom jag jobbar sent så ska hjärtat tvätta all tvätt helt själv och även laga mat tills jag slutar, är han inte för underbar?
Därför tänker jag vara snäll och städa lite när jag kommer hem, inte för att det behövs men att damma lite, damsuga och så skadar ju aldrig en extra gång ibland. Tack och lov för diskmaskin ialla fall så diska slipper man, jag kan inte få det bätte jag som hatar att diska och en av mina stora fobier är att vara kladdig om händerna, haha..

Imorgon kommer mammsen på besök för att kika hur vi har fått det hittills i lägenheten. I helgen väntas även renovering av sovrummet, dit längtas.
Btw, min dator är äntligen klar också, så på lördag brassas det mot Bollnäs för att hämta hem den, sweeeet :)

Vill även färga mitt hår innan jul och jag funderar starkt på att fortsätta med rött, skulle vilja lyckas få till samma färg som på bilden nedan, hur man nu ska lyckas med det, haha!Dags att avrunda nu innan jag drar iväg och börjar babbla om helt onödiga saker, see yaa!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0