~ torsdag


Ännu en ny dag, tiden går fort men ändå går dagarna så segt tycker jag. Kan bero på att det är så långa dagar den här veckan på jobbet. Men det är bara att stå ut som vanligt.

Nu kan jag även checka av lite till på min julklappslista för nu är det bara något lite till morfar kvar som fortfarande är lika svårt att komma på..

Idag fyller både pappa och kusin år, så grattis till dom.
Blir till att hälsa på hos pappa efter man har slutat klockan sju ikväll, just nu känns det som att det är en evighet dit, och jag som är såå trött idag.

Gabriel fick sig även ett ryck idag på jobbet och har tydligen sökt nå extra jobb till både han och mig, haha. Kan ju meddela om att ansökan var skrattretande och får vi jobbet, då dööör jag.
Men lite extra cash för att dryga sig med folket i Söderhamn tackar man ju ändå inte nej till. Men hur ska det egentligen sluta med oss två som ett team, kan ju inte bli annat än katastrof :)

Förövrigt har jag även hunnit med och tränat idag innan jag började jobba, dock blev jag inte lika pigg den här gången som sist men det är ialla fall gjort. Hade ju inte direkt hunnit efter jobbet eftersom vi ska iväg.

Annars längtar jag till lördag så jag får hämta ut min dator igen och nu hoppas jag verkligen att den ska fungera som den ska. Tänkte även ta en liten kik på stan och kolla om det finns någe fint man kan inhandla till att ha på sig på julafton, hur nu den kommer se ut. Det är ju en sak som återstår och se. Inte alltid lätt med skilda föräldrar.

Igår skulle även jag och hjärtat laga tunnpannkaka tillsammans, vilken katastrof. Slutade ialla fall med att jag var den som lyckades och hjärtat blev sååå arg när jag ägde honom, alltid lika roligt.
Fick ju även besök av mamma och familjen, underbart :)

Försökte även ringa Victoria imorse då jag såg att hon kom online på skype, men inget svar?? ;(
bättre lycka nästa gång antar jag..

Nu är rasten så gott som över, ni får ha en bra torsdag!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0