aftonbladet

Eftersom det är så pass lugnt nu på slutet så har jag tagit mig tiden att sitta och läsa igenom allt som stod på aftonbladet idag. kom då inte på artikeln och Britney Spears konserter som har varit nu den 13 och 14 Juli. Jag och Victoria stod i valet om att åka eller inte, men med tanke pengarbristen och likaså att båda jobbade så skippade vid det och hoppades på en bättre lycka nästa gång. Dock efter artikeln jag läste idag så ångrar jag mig inte så mkt att jag inte åkte iväg på konsterten ialla fall. Hur roligt är det att se på en konsert där hon mimar igenom hela? 
Varför ska man då iväg på turné om man ändå inte ska göra det på riktigt?
Då kan lika gärna jag ställa mig där och göra hennes uppträdande om det ändå är playback liksom. Sjukt dåligt tycker jag. Bättring nästa gång hoppas jag!

Har även läst en hel del andra sjuka artiklar. Bla, om han som tog livet av Engla och Pernilla som nu påstås ha skaffat en "flickvän". En tvåbarnsmamma som har varit och hälsat på honom några gånger. Enligt mamman så har dom inte kärleksförhållande och hon vill heller inte uttala sig om henne känslor inför det han är dömd för. Men enligt Anders själv så förklarar han henne som hennes flickvän, haha sjukt!

Likaså var det en liten hundvalp som fått sig en gaffel i huvudet på en grillfest och blivit så rädd så att den sprungit till skogen och var spårlöst försvunnen. Efter två dagar kommer valpen upp på gårdsfarten men gaffeln i huvudet fortfarande. Familjen som då äger hunden tog med honom direkt till veterinären där gaffeln kunde tas bort i en snabb operation. Ända komplikationen hunden fick var lite försämrad syn på höger ögat, skaplig tur den lille stackaren hade.

ganska sjukt..
Kommentarer
Anonym

Vi kan bli sambo när jag kommer tillbaka ;) det skulle vara grymt roligt, du och jag i en härlig stor trea :)haha ja det är från mitt 15års kalas :P

2009-07-15 @ 21:45:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0