onsdag

Mysig kväll igår som spenderades först med en film med bästa emma. självklart så blev det wallander - skulden som jag nämnde igår att vi skulle se. Jag älskar dom filmerna och rekommenderar dom starkt om man är det typen som gillar sådana filmer. Efter filmen blev det en sväng ut till Stenö för att kika fyllorna där, även Hulda och Syster följde med ut dit. Somnade direkt jag kom hem eftersom jag var så trött efter arbetet igår. Hade ställt klockan senare imorse än vad jag brukar bara för att få sova lite extra länge, men fick man göra det? NEJ.. Istället ringer en av mina kära kollegor och väcker mig och säger att han har lyckats virrat bort sig i Söderhamn och vet inte vart han befinner sig. Han hade alltså lyckats somnat på bussen påväg hit till jobbet. Var bara att slänga på sig lite kläder och åka och hämta honom uppe på Stormyran eftersom han befann sig där tydligen, haha! Ganska roligt måste jag säga.

Idag är det jobb till kvart i sex som gäller sen ska jag träffa en av mina små hjärtan (malin) och fixa lite med musik och bilder sen förra helgen. Tänkte även ta mig en promenad och funderar även på lite simning ikväll eftersom jag är ledig imorgon så kan man vara vaken lite längre.
underbart!
men istället så ska jag jobba mellan 10.00 - 15.00 på lördag men hellre det och vara ledig en vardag så man hinner rätta ut lite ärenden som man aldrig hinner annars.

Nu är det snart lunch som gäller :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0