tredjejulitvåtusennio

vill ni veta vad jag gör?

Joo, jag sitter på jobbet såhär en fredags eftermiddag och är lite grinig över att det är kaos här så att man inte kan kompa ut sig tidigare, sååååå typsikt bara för att jag verkligen vill det idag..

Victoria har inge batteri i sin telefon och har ingen laddare med sig till rättvik så hur ska man få tag på henne?
smaaaaaaaaart tänkt stumpan..
Men eftersom jag är så snäll tänker jag ta med en åt henne så att hon blir åtkomlig igen..

en timme och en kvart kvar på arbetet sen tar jag mitt pack och kör så fort jag bara kan ner till Rättvik. förhoppningsvis får jag även sällskap av Malin vilket vore underbart så man slipper åka den långa vägen helt själv. måste tacka moster för att man får låna hennes bil eftersom hon har ialla fall en stereo som funkar, vilket är underbart! här ska poppas!

ska även hinna med och svänga in i bollnäs i stugan där och hälsa på och hämta upp lite götta som ska få slinka ner direkt jag/vi kommer fram. Känner på mig att vi kommer få en väldigt trevligt kväll som jag alltid har med dessa underbara flickor. Finner inte ord till hur glad jag är över att ha dom i mitt liv.

Till skillnad mot vissa andra som verkligen ha bevisat vad dom går för, hur man kan behandla andra. Att kunna göra en sådan sak mot en vän tycker jag är oacceptabelt. situationen är helt sjuk och jag tycker som fruktansvärt synd om den personen som drabbas mest som är någon som jag bryr mig om. Jag skiter fullständigt i hur det drabbar mig för jag tänker inte längre vara din vän vilket jag verkligen hoppas du förstår, hoppas du tycker det var värt det!!

nej nu är det nog. nu ska jag sitta här och fördriva tiden så det går lite snabbare (förhoppnigsvis). som det aldrig gör. på återseende, ha en trevlig helg allihopa..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0