en ny vecka har börjat


Eftersom jag slutade i skaplig tid igår så hann jag med en hel del nödvändiga grejor som annars man brukar skjuta upp på. Började först med en lång promenad direkt efter jobbet, väldigt skönt eftersom det var varmt ute dock ett minus att man känner av behinnorna igen. Vill verkligen inte ha tillbaka den inflammationen igen.
Tog mig an det stora diskberget när jag kom hem (vilket inte var så mkt som jag trodde.), dock hatar jag att diska mer än det mesta här ivärlden då jag har en lite fobi för att bli kladdig om händerna, men eftersom det är ett måste så är det bara att bita ihop och stå ut den korta stunden det gäller. Kan ni gissa hur många ggr jag tvättar händerna efter att ha diskat eller städat? Inte undra på att jag måste smörja mig tusen ggr per dag eller ialla fall minst 5 gånger gör jag det.

Försökte mig även på att möblerna om lite i lägenheten igår vilket inte är det enklaste när det inte är sån stor yta det gäller, men känns som att lägenheten blev mkt större och det blev större fri yta att röra sig på faktiskt. Dock känns det som att är något som saknas som jag måste komma på vad jag ska kunna utfylla med. Datorbordet ska jag även kasta åt helvetet för att det både tar sådan stor plats och är så grymt fult. Dock måste det nog stå kvar tills jag tar tag i och beställer mig en ny dator. Ska sitta och kika runt lite på en ny till helgen då även Victoria skall beställa en.

Tog mig även en sväng ut till Norrala igår och hälsade på familjen eller egentligen åkte jag ut endast för att dumpa av en massa onödigt skit jag har haft i lägenheten som inte använts. Men när jag väl kommer tillbaka till stan kom jag på att det är en hel del till som jag har som inte använts, bland annat en hel hög med kläder. Ska nog ta mig en dag till att rensa igenom exakt alla kläder man har, se om det finns något över som man verkligen vill spara. Annars skulle det inte sitta helt fel med att byta ut garderoben. Dock så behövs det ju en hel del pengar till det och det tar ju lite tid att spara ihop och det som jag sparat ihop tills nu tänker jag lägga så mkt jag kan på semestern faktiskt.

Nog om gårdagskvällen, har en hel del att fortsätta med innan det är klart, måste även hämta kameran ute i marma idag så att jag kan visa er lite bilder sen när resultatet är nått. Dock kommer jag behöva lite hjälp av någon starkare än vad jag är för att sätta upp hyllor och placera om lite på väggarna. så ni får allt ta och vara lite nyfiken tills dess ;)

Idag tycker jag att det är lite fuskigt till alla som är arbetslösa som har hela dagen på sig att spendera ute i detta fina väder. Dock tänker jag faktiskt inte klaga för jag har ett jobb och det är jag glad över och likaså behöver man alltid pengarna. Har ju trots allt en del utgifter som jag inte skulle klara utan jobb och eftersom jag har bott själv sen jag var 16 år så skulle jag nog avlida om jag blev tvungen att flytta hem till mamma igen. Vilket mörker det skulle vara..
Jag som är beroende av att få vara för mig själv. Skulle inte klara av att bo i ett hus med mina småsyskon till exempel, haha.  Inte för att vara taskig men jag är tyvärr sån. Men jag älskar att umgås med familjen men alltid? Nej, det skulle helt klart inte fungera.

Nog om det för nu är min rast snart över och då är det åter till arbete som gäller.
För vissa har ju inte semester som andra har. Känn dig träffad Johann, som tur är var jag så trött så jag inte fattade att ni ringde, era fyllon ;)

slänger upp bilder senare när jag har hämtat min kamera som sagt.

Ha en trevlig dag allihopa!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0