en rolig helg

Här kommer en liten sammanfattning av min helg :)

Fredagen bestod först utav jobb sen bar det av ut till familjen i Norrala för en liten vinkväll. Tog med mig både Malin och Fredrik ut. Kvällen resluterar jag i väldigt mysig och trevlig. Dock lite för mkt alkohol för min och mammas del eller speciellt mamma eftersom vi råkade få henne riktigt dyng, haha.. DET var roligt eftersom det inte alls är ofta hon blir det.

Men i vårat sällskap är det faktiskt inte så säkert på den fronten faktiskt..
Avslutade kvällen i vågbro hos Ohlsons.

Lördagen vaknade man med skaplig huvudvärk och sliten faktiskt, grymt sliten. Men mådde ialla fall inte dåligt till en början.. Lyckades få upp Fredde sisådär strax innan tolv. Var bara att äta, sätta sig i bilen, byta bil i stan, gå på bolaget sen full fart mot Rättvik för att hämta Victoria som jobbat till tre. Vägen ner bjöds det på en hel del skratt så att jag blev tröttare och tröttare. Köpte en skvallertidning för att hålla på mig vaken men istället blev jag så extremt åksjuk så jag trodde jag skulle spy ett tag, men icke sa nicke, skönt nog!

blev ett litet brejk upp i lägenheten i Rättvik innan vi började resan tillbaka.. Blev som sagt några cider som slank ner och guuud så gott det var. Kände oss lite smått berusad när vi kom hem till Söderhamn för lite Tacos hemma hos Kicki..

Efter maten blev det en snabb sväng till vågbro för att duscha av sig lite och göra sig iordning sådär lite smått bara. Sedan blev det en träff med några få som gick ut nian 06 i vågbro. Bjöds på en hel del skratt och jag tycker verkligen visiten innan alla splittrades vägen mot krogen var väldigt trevlig.
på krogen var det trevlig för en gångs skull, blev olles för mig Victoria och Malin istället för muskan som det oftast blir.
Efter blev det också med Lars och Tommy hemma hos Lars. Malin lyckades självklart decka och det kan jag säga att vi övriga fick väldigt roligt åt, haha ;) kolla in..HAHAHAHA! jag kan inte sluta skratta.

känns som om att Malin fick en skaplig chock dagen efter när hon kikade på sin kamera där ;)
till råga på allt så hade man även lyckats tappa bort hemnyckeln under kvällen, åh herregud säger jag bara.

kom till Victoria cirka halv två på Söndagen och kan säga att hon såg lika opigg ut som jag var men hon var faktiskt inte på någon efterfest..

Jösses, vilken helg det har varit. Nu blir det lugnt några dagar innan semestern börjar..

Hoppas ni andra har haft en lika bra helg som jag har :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0