sjuttondejulitvåtusennio


igår fick jag för mig ett konstigt ryck över att vilja åka ut till mamma och dricka lite vin med dom och även spendera natten där (som dom som verkligen känner mig, vet att jag aldrig skulle göra. alltså spenderna hela natten där.) Eftersom jag får så gott som panik och jag förstår inte riktigt varför. Men så är det ialla fall.
Hann bara hem efter jobbet, duschade och klädde om så får jag ett samtal av min käraste moster som vela att jag skulle komma ut till mamma (som jag redan hade planerat) för att vara chaufför åt henne och kusinerna. Då kände även hon för att dricka lite vin och behövde skjuts hem senare. Det var bara att ställa upp, skippa vinet, låna mosters bil (som har en stereo som funger vilket är wonderbar) och köra dom senare. Spenderade en hel del timmar där ute med dom igår kväll, fick även sällskap av bästa fredde som tog crossen ut och hälsade på. Kan säga att småbröderna mina var i helt extas när fredde kom med crossen, som dom tjatade om att få åka med, haha!
Mamma hade även under dagen suttit och gått igenom gamla band som det är inspelat musik på, i den stora högen hittade hon såklart en band där det stod "Sandra sjunger" och självklart var det ett band där jag hade spelat in när jag sjunger också, kanske 7 år gammal! HAHAHA, säger jag bara vad det inte lät vackert.
Bubbles - Happy Girl och Chinamockaskogen var sångerna jag då bjöd på. Fick mig en hel del skratt där, likaså Fredrik kunde inte heller hålla sig och påpekade ganska snabbt att jag inte hade någon sångtalang.
Men hallå? Så dålig är jag väl ändå inte? ;) eller?
Jaa kvällen resulterar jag väldigt rolig och mysig med familjen och fredde. Jag och Fredde brummade genom stan ett antal gånger för att kika om det var nå folk ute, såg lite väl dött ut om jag ska vara ärlig, men några kända ansikten såg man såklart, alkoholisterna själv som aldrig verkar vara nykter haha!

Idag är det självklart arbetsdag som gäller igen ända fram till halv sju igen innan man får helg. Den här helgen är jag ialla fall ledig både lördag och söndag, skönt nog!
Fredagskvällen tänker jag spendera ute i Norrala med familjen och även bästa Fredde igen. Givetvis tänker jag även försöka få Malin att följa med ut också men kan tänka mig att hon tänker vara nykter eftersom hon jobbar imorgon.
Men hennes sällskap uppskattas så mycket ändå och jag vill mer än gärna ha henne där :)..

Imorgon kommer även Victoria hem och även då skall väl alkohol slinkas ner, vad som är bestämt är ju att vi ska ha en så kallad "reunion" med alla som gick ut klass 9 på vågbro 06. Hur många det är som kommer vet vi inte och det återstå och se hur kvällen slutar. Men med mina favoritflickor med mig kan jag känna mig lugn faktiskt.

nu är det även bara en vecka kvar tills ialla fall jag lämnar Söderhamn för att förgylla min semester i Rättvik första veckan sedan åter till Söderhamn söndagen efter för tvättning hämta upp Malin och sedan bege oss på en roadtrip neråt i Sverige, SOM jag längtar säger jag bara.

Ska även dela med mig av två söta bilder sen igår men det får bli senare när jag har tillgång till att lägga över bilderna på datorn som jag inte har här på jobbet.

Ha en trevlig dag allihopa så hörs vi något senare ;)


Kommentarer
Alexandra

Har inte pratat med Fredrik ännu, men jag ska noig se till att vi kommer ut ett tag i alla fall :)

2009-07-17 @ 15:46:54
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/
Victoria

Haha ja den var svinäcklig :P

2009-07-20 @ 15:35:43
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0