dålig uppdatering

ja här har det varit en väldigt dålig uppdatering den senaste veckan faktiskt, har haft fullt upp med en massa annat och datorn är ändå det jag prioriterar sist faktiskt..

men lite snabbt vad som hänt..
I onsdags bar det hem till PhötAnton för fotboll och lite grogg. Jag Alex Fredrik Tomas Simon och Anton..
Alex var dock nykter och fick köra.. någon grogg blev till en hel del flera och det slutade med att vi var extremt fulla och dryga enligt Alex, haha! men vi hade ialla fall väldigt roligt..
Dock inte lika roligt dagen efter då vi skulle kliva upp och köra ner till gävle eftersom jag skulle dit på sjukhuset, jag o alex försov oss, tipiskt så vi fick köra mellan 160-180 hela vägen ner + att vi skulle ut till sandarne först för att hämta upp Tomas som även han skulle följa med som sällskap.
Jag och Tomas var alldeles för dåliga och på tok för dåligt humör så det slutade med att vi kikade igenom tre klädaffärer lite snabbt innan vi åkte hemåt igen.. bättre lycka nästa gång!

Fredagen blev det solandes med Victoria, lagade även mat och började dricka lite hemma hos henne innan vi vid nio tiden åkte ner och satt oss på muskan för en drink på uteserveringen där även Malin gjorde oss sällskap.. Träffade även på två trevliga killar där som snabbt blev bortskrämd av två andra, stackars killar! hahaa..
Trevlig kväll..

Lördagen bestod av solning ute i norrala med mor och syster, mkt jäsigt. Blev 80 års middag ute på Albertina då farfars brutta fyllde år, god mat blev det innan jag for vidare och hämta upp malin och victoria för sedan lite fest på Mif och sedan kristet utseende.. Hade grymt trevligt på Mif men dock inte lika trevligt inne i staden som vanligt, hade mkt hellre stannat kvar i marmaskogen kan man säga.. Fick även ta hand om en alldeles för full Emma som låg både under busken och mitt badkar, haha!

Söndagen sov man lite längre än väntat, sömnbrist sen tidigare dagar kanske? kan nog stämma..
blev iallafall lite käk sen brummade vi ut till mohed för solning och även första doppet fick det bli, vilket jag och emma tyckte var mkt skönt i vattnet medans Malin o Victoria tyckte det var alldeles för kallt, mesarna själv! :p

Måndag blev det också badning i Mohed, denna gång med Alex Danne och Jens..
träffade även på Victoria Emilia och Elliot där så efter det följde jag med dom och kikade fotboll på strandvallen där även malin gjorde oss sällskap.
resten av kvällen spenderade jag med Emma min gamla sambo som behövde prata av sig lite grann vilket resulterade en väldigt trevlig kväll och natt med massa minnen.. ont i magen av allt skratt kan man säga.

bilder sen lördagen hittar ni på min bilddagbok  " saandraosth "


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0