en ny dag

det är var det är idag ialla fall. som det alltid blir efter 00.00, ganska logiskt eller hur? eller kanske inte varför är det just den tiden? kan ju lika gärna vara något annat klockslag, kanske olika varje natt?
nej, nu ska jag inte fördjupa mig i den frågan, det kan diskuteras väldigt länge isåfall..

idag är det som sagt sista passet innan det blir en veckas semester. ett stort minus är dock att vädret är som det är. blåser till tusen, till och med trädet utanför mig hade blåst av såg jag imorse när jag kikade ut genom fönstret.
tipiskt, ska det inte vara sommar nu va?

har även haft världens största ångest över att jag inte följde med Victoria ner till ljungby för bartömmning och att hämta fredrik som förövrigt flyttar hem till Söderhamn över heela sommarn, kan vi ha mer tur?
dock funderar vi på att låna hans lägenhet nere i ljungby och stanna till där på våran roadtrip som vi håller på och planerar i Augusti när vi tänker ha semester.
kan bli väldigt roligt att åka runt i sverige och känna på utelivet i olika städer och tälta, campa och göra precis vad vi känner för just då. det är något man längtar till kan jag ju säga.

ikväll blir det en lugn fredag för sandra och planeran kan inte ändras heller med tanke på att jag har lovat mami och resten av the family att vara chaufför åt dom eftersom dom ska festa till det lite hemma hos mormor o morfar eftersom morfar fyller år idag. dock får jag iallafall sällskap av Emma skulle jag tro så jag slipper känna mig helt utanför.
fast kanske svänger förbi och säger hej till alla som tänker festa på hemma hos Daniel Mejer ikväll.
Tack så mkt för den fina inbjudan Danne men tyvärr håller jag mig nykter idag men imorgon då jäävlar ;)

nu ska jag fortsätta dryga mig med mina kollegor istället

:)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0