sjuttondejunitvåtusennio

Idag har jag först jobbat från vart över nio till halv sju. Efter det brummade jag direkt ut till mamma för världens snabbaste visit och sno med mig en väska för att packa i. Kom hem och började laga mat och tog samtidigt hand om den lilla disken som fanns, medans maten blev klar så fortsatte jag och städa igenom hela lägenheten. Damma, Damsög, torka golvet och torkade rent överallt så att det verkligen är rent när jag kommer hem på söndag! underbart!
Har även hunnit packa ihop så gott som allting som ska med imorgon, några ytterst få saker som inte är nerpackad som jag måste använda imorgon bitti. Kameran (som är bland det viktigaste) sitter självklart på laddning så den skall kunna gå aktivt under helgen.
Nu är det dusch som gäller sen ska jag krypa ner och somna till en film eller nå bra serier som det vanligtvis brukar bli. Imorgon är det då först jobb som gäller mellan halv nio och kvart i fyra sen är det bara att tanka upp bilen som gäller och hämta upp fredrik i Bollnäs. Har en stor känsla av att det kommer att bli en galen bilfärd när jag är just jag och fredrik, det kommer ju defentivt inte att bli tråkig i alla fall och skönt är väl det.

Dock är det väldigt väldigt jobbigt att min hals är svälld och det gör väldigt ont och ingenting hjälper jobbigt nog.
men den ska inte få hindra dessa dagar ändå. ska nämligen bli väldigt skönt att få komma bort från den här staden oavsett om det är bara några dagar..

Nej nu väntas först statoil för inhandling av mjölk och sedan är det dusch för fulla muggar.

(Y)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0