skjut mig

typ så känns det just nu ialla fall. Helt död imorse när klockan ringde vid kvart i sju.
och det känns inte bättre av att veta att det är ett långt och plågsamt pass idag heller. usch!

snart får man även reda på om man får vidareanställning eller om man helt enkelt får avgå såhär efter sex månader, helst av allt vill man väl igentligen ha ett annat jobb men vill verkligen inte vara utan ett heller så det är bara att hoppas på det bästa.. man har ju ändå en hel del utgifter att klara av per månad om man säger så.

nästa vecka börjar ju också studentveckan och jag tror dom flesta studenter verkligen känner suget i magen, det är till och med så att jag gör det åt dom, eller åt vissa iallafall..
och självklart kommer jag att stå där nästa torsdag då alla kommer ut på trappen med samma humör och känsla som dom kommer att ha. börjar dock få lite för mkt ångest över att jag inte stannade kvar i skolan och får genomgå allt med våran favoritklass, men den smällen får man ta..
:)

idag är det även skitväder som gör en på dåligare humör men hellre skitväder nu än nästa vecka då jag även har semester hela veckan. då ska det bannimej vara finväder så man kan både sola och vara ute på alla aktiviteter som kommer pågå under den veckan.
på tisdagen är det även fest hos Victoria som gäller då så gott som hela hennes klass kommer upp för att fira det sista innan de går ut på fredagen eftersom dom går ut i huddik. ska bli väldigt kul att få träffa tjejerna däruppifrån igen.

nu måste jag tyvärr återgå till arbetet, tjatigt nog!


Kommentarer
Victoria

Ja det hade varit roligt om du var med! Vi tar igen det i sommar ;)kul när du börjat uppdatera här igen! :)

2009-06-04 @ 13:11:20
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0