Studentvecka

det är var det har varit den senaste veckan för dom flesta vännerna. Själv har jag haft semester en vecka och den har spenderas i största del med studenter. Mestadels har spenderas med Victoria och självklart Fredrik också.
Måndagen blev den en såndär spontan fest då vi började ute i marma Jag Alex Niklas och Danne, satt nere vid båthamnen och kikade medans dom andra tre tjärade en båt. Senare tog vi bussen in till stan och spenderade resten av kvällen i Niklas lägenhet.

Tisdagen bestod först med att hjälpa till min gamla klass på skattjakten, efter att ha bärt över halva min lägenhet till gamla ip fram och tillbaka blev det till att fara ut till Victoria där det skulle vankas fest. Den här gången kom folket från huddik och även tobbe och gjorde sällskap. Kvällen kan bara resulteras i helt galet rolig kväll med alldeles för mkt alkoholintag men absolut roligaste kvällen på väldigt länge.
väldigt roligt att få träffade tjejerna och grabbarna från huddik igen. Dock tappade jag borta alla inne på krogen inklusive att jag tappade bort mig själv kan man ju säga, haha!
men hem kom jag ju så småningom..

Onsdagen kan man ju säga var fruktansvärt slitet. först blev det att kika lite brännboll sen låg hemma exakt hela dagen och vilade upp mig.
åkte med alex och fredrik vid halv tolv ut till marma och hämtade bilen sen åter snabbt till sängen.
fruktansvärt värt att vara nykter denna dag..

Torsdagen kom Mia och Åsa och hämtade upp mig. Åkter ner på stan och inhandlade en del rosor som skulle delas ut till dom som tog studenten här hemma i Söderhamn. traskade och försökte komma så långt fram som möjligt. lyckas skapligt bra iallafall, lyckades ju hinna träffa på dom som skulle få sina blommor. skyndade oss snabbt ner på stan igen efter det och kikade när studenttågen kom gående och efter det blev det en kaffe på furan med Victoria och Fredrik.
Dock var vi sjukt sliten allihopa även på torsdagen så blev att sova eftermiddag fram till halv nio innan jag brummade ut till vågbro och hjälpte Victoria att duka ordning altan och två tårtor gjordes även i iordning.
Vid halv elva kom vi på att vi blev sugen på att ta oss en varsin grogg vilket slutade att vi hamnade på olles ändå, dock var vi väldigt lugn, victoria skulle ju även upp sjukt tidigt på fredagen och likaså jag.
men kvällen var både mysig och trevlig och jag trivs verkligen i victorias sällskap!

Fredag blev det då upp tidigt. Först sjukhuset en sväng sen fixade jag lite studentpresenter och rosor och sedan vidare till vågbro för att åka med Kicki och Ulf upp till huddik. Väl där möttes vi upp av en heel drös studenter både full och glad var dom flesta, så som det ska vara.
Blev en vända på stan innan vi hämtade upp victoria och åkte hem till vågbro igen för fika och lite drickande.
slutade nere på muskan där jag snabbt gav upp och gick hemåt istället.

Lördagen åkte jag och emma upp till huddik och tog en vända på stan innan vi mötte upp familjen ohlson utanför stadt för att kika på victorias bal. och fruktansvärt fin var hon som alltid!

Kan säga att det verkligen har varit värt att haft semester denna vecka trots att man är fruktansvärt sliten nu såhär efteråt.
men nu är det återigen en arbetsvecka som väntas, dock skönt med bara fyra dagar sen är det midsommar som gäller.
funderar starkt på att åka ner till rättvik till victoria på torsdagen och spendera midsommar där med henne.
förhoppningsvis så blir det så.

har även en massa bilder att dela med mig av vilket jag ska göra senare när jag har mer tid

:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0