tjugoniondejunitvåtusennio

mina senaste dagar har bestått av sjuka, vackert väder, mys i norrfjärd och mys med mina favoritflickor.
lördagen tog jag mig en rejäl cykeltur med moster och hennes kompis Gunilla ut till sandön för att sedan ligga och steka där hela dagen, cyklade tillbaka till stan vid halv sju och kan säga redan då att man var bränd som aldrig förr. 
söndagen klev jag upp tidigt för en promenad i det sköna vädret innan jag for ut till vågbro för att väcka upp en skapligt trött Victoria. Men tio var jag där och fick upp na ur sängen för att sedan åka på tre olika affärer för att hitta käk och hämta upp fredrik och åka ut mot klipporna för mer solning. Helt underbart väder, man kan ju absolut inte klaga.
Söndagskvällen fick bestå av en god drink nere på muskan med Victoria och Malin och det är alltid lika trevligt med dom. svårt att hitta någon som man kan trivas så bra med som jag gör med dom faktiskt. Dom är guld värd båda två!
började även pratas lite om våran Roadtrip som skall ske vecka 32. Det gillas.

Idag är det jobb som har stått på schemat och fortfarande gör. Inte så spännande att jobba till sju när det är så vackert väder ute. skapligt drygt måste jag säga. Men pengar måste man ha för att överleva.

Och just ja, dessutom råkade jag bada med min mobil igår också så nu har jag fått låna en annan av min vän Victoria, så nu har jag ingens nummer kan jag säga. men största ångesten ligger i allt som jag hade i den nu trasiga mobilen, alla bilder och gamla sms som jag aldrig skulle få för mig att slänga ;(..
KAN JAG FÅ MER OTUR? hur länge ska den fortsätta egentligen.
likaså datorjäveln är inte igång än heller, men det känns som om att jag inte har någon brådska med den längre heller, har helt enkelt för mkt annat att göra så.

men eftersom jag inte har någon dator så kan jag heller inte dela med mig de bilder som knäppts under de senaste dagarna, så tyvärr så får ni inte se min otroligt super sexiga bränna heller.. i´m soo sorry!

men nu ska jag fortsätta försöka vara trevlig trots att jag har vaknat på helt fel sida idag och är allmänt skittrött idag.
På återseende mina vänner.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0