Gävle Marma och Färgning

mår inge vidare bra den här veckan.. varken kroppen eller huvudet men det blir bättre ialla fall eller börjar bli..
i tisdags blev det en snabb sväng ner till gävle med Malin och Hanna, kom hem med ett par nya jeans, diadem och hårspännen, något mer orkade jag inte fynda denna gång!onsdagen bestod av middag hemma hos alexbalex med hennes mor anneli och tony, stuvade makaroner och korv fick det bli och gott var det, middagen bestod inte utav bara mat utan även en heeel del tokerier som bekänningar från annelis sida hur hon var som ungdom och en heel del skratt fick det bli där ialla fall..
jag tycker ialla fall att det är grymt att ha en egen stol utanför rektorns rum dessutom med en egen namnskylt, en sån skulle jag också velat ha haft när jag väl gick i skolan, släpp inte det!
efter maten fick vi skjuts ut till marmaskogen, tog oss en promenad ner till skäret och kastade lite sten i vattnet innan jag råkade kastade min nacke ur led typ, gjorde satans ont ialla fall. ni vet ju hur smärtan är när man slår i kärringknölen, ja tänk den i nacken så man inte ens kan röra sig, då har ni min känsla jag fick då! icke roligt!
efter ett tag kom bästa emma ut och gjorde oss sällskap och då blev det Pelle Svanslös för fulla muggar, skrattade som aldrig förr och bill och bull är ju bara föööör roliga!
vid halv tio tiden kikade vi över till pojkarna (Tolan, Sötanton och Simon) som satt och kikade fotboll, umgicks där ett tag innan vi lånade med oss TP hem och alexandra fick utklassa mig lite i frågesport, NÖJDÖGA alex iaf..

  
  
hahaha, i marma får man faktiskt se ut hur som helst, för där är det ingen som bryr sig :)Idag har dagen typ bestått av fika på stan, vart ut till mamma o hämtat bilen, köpt hårfärg och sen ut till marma igen..
blev till att färga håret på mig, wehoo som verkligen behövdes..
spelade lite spel tills fredrik kom hem sen åkte jag vidare hem till mig för att försöka få lite ordning i lägenheten och vill ni veta hur bra det gick? jo typ inge bra alls eftersom jag sitter här, haha!

  <- färg i - färg efter ->

synd dock inte så bra här, suck!

nej men nu är det laga mat som står på schemat ialla fall och plocka undan lite så man slipper komma hem till kaos imorgon efter jobbet, finns inget värre tyvärr..

Puss och adjÖ


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0