jobbjobbjobb

ja idag är det jobb som gäller mellan 08.30 - 17.45, lite jobbigt på en måndag då det är ångest och trötthet som härjar..
ikväll när jag kommer hem ska jag försöka ta tag i bilder och helgens händelser om jag orkar, känns även som om att jag måste hinna med och städa lägenheten en aning.. vilket inte är det roligaste om man säger såå..

fick även ett samtal igår typ tio minuter efter att bästa emma hade åkt från mig.. emma ringer och grinar som en tok och får knappt fram några ord, stackarn hade krockat med ett rådjur på väg hem eller det var snarare rådjuret som hade sprungit rakt in i bilens sida så det hade blivit världens smäll, kan även tänka mig det i en hög hastighet, glad är jag över att det var bilen som fick ta stryk och emma klarade sig bra dock en aning nackvärk, vilket inte är så konstigt..
tycker så synd om henne, alltid är det otur, när ska vi börja få se lite tur igen då?

just nu sitter jag på jobbet bara och min mage har börjat kurra till tusen eftersom det inte blev någon frukost imorse eftersom jag var totalt osugen på det och det har väl aldrig hänt förut, jag som aldrig brukar klara mig utan frukost, illa illa.. men snart är det ialla fall lunch och då blire god mat.. Potatismos (som jag självklart har gjort alldeles själv, kryddad till tusen också som vanligt) kycklingfilé och sås på det! mums!

sitter även och längtar tillbaks till rättvik som en tok, längtar redan så mkt tills nästa resa, lite jobbigt att det är så långt till semestern dock..jag och mitt hjärta!
bilden är från förra helgen i rättvik, såklart

vill tillbaka nu och åter få komma bort härifrån ett tag..
har skaplig ångest över att jag aldrig följde med johann och viking till sthlm faktiskt, vilket misstag att stanna hemma..
dock hade jag faktiskt väldigt trevligt hemma med, men hade vart extremt skönt att åkt iväg ändå..
men nu får vi ladda upp för furuvik istället som blir i slutet av maj förhoppningsvis..

:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0