orättvist

att jobba längre än till fyra på en fredag tycker jag man borde föra in en lag på förutom nödvändiga jobb då som tex på ett sjukhus såklart som man måste ha dygnet runt.. för att behöva jobba till kvart i sex och sådan tider tycker inte jag är helt okej på en fredag, speciellt inte när det är så fint väder utomhus.. men man ska väl inte klaga antar, det kunde ju ha vart värre, som typ andra avdelningen som har öppet till tio jämt, stackars barn som sitter där över, kan inte vara lätt..

idag är jag ialla fall väldigt väldigt trött, blev en sen natt inatt och det är inte sandra van vid när det är upp och jobba som gäller dagen efter men what a häck, lite får man ju faktiskt ta och tåla eller hur?

har suttit och sms:at med sötanton victoria och alexandra och det verkar ju som om att det blir lite fest ikväll ändå, vilket jag tror kan bli mkt trevligt bara jag håller mig vaken men jag får väl ta en powernap på sisådär tjugo minuter när man slutar så man är på g sen.. ska ringa och höra med mamsen sen på rasten om vi kanske får vistas med dom där ute i skogen, det är ju bara för trevligt.. dessutom ska jag tvinga bajsalex att ta i en höna och det vill man ju inte missa.. HAHA!

men nu ska jag fortsätta och jobba vidare här, dock är jag så fruktamsvärt förbannad på dessa system som är så fruktansvärt sega och inte vill fungera för mig när jag väl behöver dom och det gör mig jävligt pissed!
gaaaaaaash, vad less jag är nu känner jag..

återkommer senare när jag är på bättre humör...
btw så smyger sig huvudvärken fram igen nu också känner jag, tipiskt mig att glömma glasögona hemma IGEN!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0