sammanfattning av helgen

slutade kvart i sex i fredags, brummade hem och duschade och fixade mig iordning ganska sådär rekordsnabbt.. hämtade först upp elin i söderala sen hämtade vi upp anton och simon i marma.. for sedan ut mot skogen och satt oss och sprättade första groggen, och guuud så god den var. Efter ett tag började det droppa in lite fler, alex fredrik victoria malin och johan närmare sagt.. hade en väldigt trevligt kväll ute i norrala med allihopa inklusive familjen såklart..
dessutom satt vi ute på altanen hela tiden och spelade musik och en massa deeptalk sins emellan alla och jaa kvällen resulteras som mkt lyckad!
kom hem sisådär halv fem på natten och vaknar igen vid halv nio, vilken ångest.. trött till tusen men kan inte somna om! pallade heller inte ta hand om tvätten så det fick bli att ändra tvätt tid, haha som vanligt då bara..

lördagen bestod av mys och galenheter hemma hos alexandra med henne o fredrik, kan ju säga att alex mamma inte var nöjd när hon skulle skjutsa oss ut till mamma för att hämta bilarna, haha! men ibland får man vara tio år..
hämtade käk på kina och for ut till marma ett tag innan det var åter hem och ladda upp för en ny kväll..
var dock sjukt trött och det gick väldigt segt men det blev trots allt en trevlig kväll hos mig innan vi fortsatte ner på krogen..
lina kom även över på besök och hade mig sig en inflyttningspresent såhär två år försent! en innebandy klubba och duschmössa, hahahaha! kan inte sluta skratta åt det!

blev även lite galenskaper på väg ner mot krogen då alex hade lyckats blivit dyng, fast hon klådde ändå inte malin som blev alldeles för dyng och fick åka hem.. dock älskar jag videosarna som jag spelade in på malin som är så fruktansvärt klockren då vi lyckades få med när hon säger "åh, vad jag älskar mig själv" i slutet av svennebanan då hon dansar till den.. haha!

söndagen blev lugnare än lugnast.. blev film och mys hela dagen med bästa emma..

bilder finns nu ute på min bilddagbok såhär några dagar efter eftersom jag inte haft någon ork att slänga upp dom tidigare, kommer även fler när jag har fått victorias alla bilder också..
:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0