toooorsdag

igår blev det tydligen en väldigt tidig kväller.. strax efter nio hade jag lyckats somnat och vaknade imorse skapligt pigg skönt nog med ett x antal sms och några missade samtal på det, jag som alltid vaknar när telefon ringer!!
men inte då, så hårt sov jag tydligen, fått dålig sömn ett tag kanske? jo kan stämma..

idag är det åter jobb mellan 08.00 - 15.30, sköönt och ännu skönare har jag imorgon när det är fredag då det är jobb mellan 08.30 - 13.30, kan det bli bättre? nu hoppas jag verkligen på fin väder imorgon så jag kan glassa i solen när jag slutar.. hihi!
ser även ut som att det kanske, inte säkert men väldigt kanske kan bli en nykter helg också, men om jag känner oss rätt och det blir kanon väder så kommer det garanterat att spricka.. men någonting roligt ska vi ialla fall hitta på har vi tänkt, hört en del rykten om brännboll och grillning som inte alls låter fel i mina öron..

just nu längtar jag till våra kära tolan kommer hem så jag kan smyga över dit och sno alla dessa godingar till bilder som han sitter och trycker på för sig själv.. typiskt att han skulle åka iväg och jobba ett antal veckor..
lite roligt med, med tanke på att alex inte har någon att umgås med om dagarna, haha så går det när man är arbetslös, fast tror hon har hittat en kompis nu som inte är någon annan än vår långe kuk leif (fredrik nordström) med andra ord, hehe!

back to work nu, ska slänga in en sån där snygg bild senare på alexandra när hon tar sig an min disk igår,
jag njuter fortfarande på den extremt!
hihi

:)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0