mysfredag

gårdagen var mkt mysig och trevlig som jag hoppades på..
jag och victoria tog våra solstolar åkte ner till ån (där vid moabåten) satt oss och drack våra groggar/öl.. Malin, Lotta, Karin och Johan kom även och joinade oss, när det väl blev för kallt åkte vi vidare hem till victoria och satt oss på hennes altan, dock var det bara jag och victoria som drack så dom fick stå ut med att vi blev lite smådryg, senare under kvällen kom även umut anton simon henke viking och någon till person och joinade ett tag innan jag och victoria tog oss vidare mot muskan, gick dock hem mkt tidigare än stängning, men inte klagar jag över det, hihi!
jag och johan skulle även tävla i pilkastning igår hemma hos victoria vilket gjorde mig mkt irriterad..
jag tar mina tre pilar kastar dom och får värdelöst poäng (då jag inte är så duktig på sikta kanske?) därefter skall johan kasta sina pilar, nej men han hinner bara kasta en pil så träffar han mitten på darttavlan, hur stor är oddsen egentligen?
fruktansvärt irriterande... haha!
victoria lyckades även kliva i katt/hund skit igår med sin sko och det var bajs överallt, stank så förbannad. Hon försökte även få bort lukten genom att hälla öl över skon istället, bra inte smart ibland kanske? ;)

  
  
   
  
(bjuder på några bilder sen igår kväll)

nu skall jag därimot skynda mig och göra mig klar för att gå vidare ner på muskan såhär vid tre tiden på dagen med mina kära vänner Malin, Victoria, Mia, Lotta och Malin för att ta oss en varsin drink eller vad vi nu är sugen på..
efter det bjuds det på festligheter ute i marma, får se hur kvällen slutar, förhoppningvis trevlig, trots att man inte har värsta festsuget pga gårdagen, haha..

vidare nu.. ha en trevlig kväll allesammans :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0