Valborg och Rättvikmarknad!

Torsdagen började jag alex johann tolan och anton med lite stek och kubb i solen hela dagen innan vi sedan trippade över till fredrik för lite grillning och lite mer folk dykte upp.. är dock nöjd med att jag höll mig så gott som nykter hela kvällen, var bara nått ynka glas som slank ner, men hade mkt trevligt och mysigt ändå.. vi avslutade kvällen nere vid skäret med en brasa lite mysig och allmän trevlighet.. har en massvis med bilder som jag slänger ut på bilddagboken senare när jag har ork för det..



Nån, Löva Johann Jag och Viking vid brasan nere vid skäret :)



RÄTTVIK

vid halv fyra - halv fem tiden på fredagen började jag malin och victoria vår färd ner mot världens bästa ställe, med andra ord rättvik.. Helgen har varit helt grymt rolig och det var helt underbart att få komma iväg en sväng..
det har bjudits på en hel del roligheter! myste först ute på bryggan när vi kom ner dit med en grogg i solen och värme var det också, skippade dock första doppet då vi tyckte det var alldeles för kallt..



jag på bryggan i rättvik, underbart väder och kunde inte bli bättre!

kvällen fortsatte senare ute vid fontänen med trevligt folk, snapsvisor och massvis med alkohol..
vid tolv tiden trippade vi vidare mot Bowlingen (en krog) där det var bra mkt folk så man fick trängas överallt, vi dansade på till fram mot två tiden då vi hade lyckats tappat bort varandra, lyckligtvis snappade jag upp malin på vägen ut då det stängde men tyvärr så hittade vi inte på någon victoria, efter lite letning och väntning på henne gav vi upp och efter sista samtalet med henne var jag och malin sovplatslös så vi trängde ihop oss i bilen och avslutade färden hemma hos henrik där det bara var jag och malin som var tillräckligt pigga för efterfest men efter lite drygheter med grabbarna som gav vi upp och somnade rätt så snabbt ändå, dock hade man lite ångest på morgonen när man fick upp tankarna om att behöva gå in till rättvik igen eftersom henrik bor trotts allt "bara några" kilometer utanför och eftersom vi redan fått den vägen för två år sedan så kändes inte det så spännande, men lyckligtvis så fick vi skjuts av henriks föräldrar som ändå skulle ner dit, vilken lycka säger jag bara..



malin och tomas vid fontänen

 

nån victoria och jag vid fontänen



tomas simon jag och henrik inne på dansgolvet!



Jag och Hjärtat skapligt slitna på väg mot "efterfest" hos henrik

lördagen började lugnt med vilande i lägenheten så vi skulle orka med en helgalen kväll igen, victoria stackarn jobbade hela dagen vilket vi inte förstår hur hon orkade, med tanke på att det inte blev många timmars sömn trots att hon inte var med hem till henrik, själv sov väl jag och malin sisådär fyra timmar under natten vilket resulterar att man var skapligt slut så malin somnade direkt man kom till lägenheten men jag fick tyvärr ingen sömn, på mitt schema stod istället mat på stars när victoria hade lunch, sen när malin vaknade så brummade vi upp till henrik och simon för att hämta lite grejor vi hade glömt och följde även med dom ner till badstället där dom skulle ta sig ett dopp vilket dom aldrig gjorde, haha!



henrik nere vid badstället

väl när victoria hade slutat gjorde vi oss i ordning för en ny kväll som skulle tillbringas hos henrik, vi kom väl inte iväg förrän sådär nio tiden och varade inte hemma hos henrik mer än en halvtimme, utan vi begav oss istället av mot tomas där vi spenderade mesta dels av kvällen innan vi åkte vidare mot parken där vi dansade arslet av oss hela kvällen så svetten rann, lyckades även med att göra något som egentligen skulle vara skitkul  men istället fick man dras med en stalker som inte gav upp, och tack vare victoria som även gav ut mitt nummer, haha!!
men som tur var så gav han upp till slut och fattade piken att man egentligen inte var ett dugg intresserad! herregud säger jag bara, vissa är för lättlurade!
även denna kväll skulle avslutas hemma hos henrik men istället knallade vi över till tomas där det endast var malin som var taggad för att dricka, för oss andra försvann lusten väldigt snabbt..
jag och malin gick istället in och myste i sängen och delade på en kudde och ett täcke. perfekt avslut på denna kväll om jag får säga dock hade det varit roligt med efterfest också men det sket sig ju ganska hårt..



malin tomas och jag på förfesten hos tomas



victoria och malin på förfesten hos tomas



henrik och jag på förfesten hos tomas



och med denna bild avslutar jag denna kväll och denna underbara helg i rättvik med bästa ressällskapet och bästa sällskapet där nere.. söndagen blev helt enkelt lugn medans victoria jobbade, jag malin hittade på simon henrik och nån av deras tjejkompis som vi gick runt med och kikade på marknaden och hann med och säga hej då till innan vi tog vårt pick o pack och började vår hemresa vid fyra tiden.. kändes dock inte värt att komma hem för fem öre, men nu är det bara att ladda om batterierna och hoppas på karlstad den 21 maj..

mer bilder kommer upp senare på bilddagboken när jag lyckas få den att fungera på min dator igen, just nu har den sidan ballat ur och vill inte kunna kommentera eller skriva någon text när man vill ladda upp någon bild, suck..
och jag som har typ tusen bilder att ladda upp från valborg och rättvikshelgen och tom helgen före det!
men det kommer, jag lovar!

:)

tack igen tjejer och killar för en grym helg i rättvik, det kunde inte blivit mkt bättre
längtar redan tills nästa visit i sommar!






 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0