091109


Varför är helgerna så kort för?
har hunnit med en hel del i helgen och ändå känns det som att den har gått alldeles för fort enligt mitt tycke ialla fall. Igår var det farsdag och det innebar ju såklart att man måsta åka dit och hälsa på, gjorde det ju inte direkt i onödan med tanke på att jag fick en helkroppsmassage av pappas thaia. Så otroligt skönt och det var en hel del som släppte i rygg och nacke känns det som. Därav huvudvärken idag!!
Den är inte heller så rolig, men hellre den än den ständiga värken i ryggen. Gårdagskvällen bäddade vi ner oss i soffan och bara kikade tv och myste heeeeela kvällen, underbart? JA..

Idag är det ny arbetsvecka, bättre vecka nu än förra, sweet.
Slutar redan kvart över tre idag och då ska jag träffa Jessica som jobbade här med mog förut, ska bli riktigt trevligt att träffa den goa tjejen igen. Skall även bli träning så fort min sötnos har slutat.

Fick även två samtal från dolt nummer igår, lyckades missa båda och är nu ständigt nyfiken vem personen på andra sidan lur var, confession?
Tycker inte om när det är dolt nummer, skärpning..

Som jag sa tidigare så har jag även lyckats sålt den skitbilen, haha och det gjorde jag helt rätt i, min sötnos fick sig en vinterbil som inte kommer vara så hel nästa år och jag fick mig en beställning på denna skönhet;

Tror vi båda blev väldigt nöjd. Hur jag nu ska klara av touchskärm, ska bli roligt att se.
men det är väl som allt annat, ovant i början sen kan man inte gå tillbaka ;)

nu måste jag börja avrunda om jag ska komma någon vart här på jobbet.
See ya!Kommentarer
Malin

Åh, du ger dej in för en iphone du med.. jag har haft min nu ett tag & jag trivs väldigt bra :) du kommer inte bli missnöjd!

2009-11-09 @ 20:04:24
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/
Malin

jag väntade över två månader på min jag så, hade så jäkla tur över att den kom precis innan jag drog till göteborg. men touchen är ju underbar :D

2009-11-10 @ 14:29:00
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0