121109Här händer det grejor. Tycker man har fullt upp hela dagarna och aldrig någon ledig tid för att bara slappa även fast det är det man göra dom sena kvällarna. Helgen är redan fullbokat. Imorgon jobbar jag först till kvart i sex sen är det förberedelser inför renovering, lördagen blir det renovering hela dagen och på kvällen ska vi iväg och min familj och spela biljard, kan bli riktigt nice. Kommer förmodligen få fortsätta renovering på söndag annars tänker jag ha en riktigt slapp söndag med bara träning inbokad, annars ska jag enbart slappa framför tv:n och såklart min kära bok.

Fick även en nyhet alldeles nyss om att min älskling bort nästa vecka för att vara med i TV och presentera hans pappas företag. Förstår inte riktigt vad det gäller med tydligen är det något för att göra företaget större på nå vis och kan få upp till flera miljoner kronor. Tyckte dom kunde skänka de pengarna till mig ja, men det verkade inte som om att dom var lika förtjust i den ideén som jag var, höhö ;)

näe men skämt och sido, så inom några veckor antar jag (vet inte när) så kan ni så min sötnos i tv på ja vilken kanal vet jag inte heller, men det kan jag alltid återkomma om när jag vet mer!

Det var allt nu, vi hörs senare :)Kommentarer
Victoria

Haha jaha! Du far val skaffa dig en ficklampa och overfallsalarm da ;) renoverar ni i koffes lagenhet? Vad kul :) Love!

2009-11-12 @ 18:36:12
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0