161109


En ny helg har passerat och den har varit mer än trevlig. Den har varit riktigt bra med andra ord. Dock blev det en aning för mycket vin och champagne och allt som vi drack i fredags i Närby med mamma, men den smällen fick man ta på lördag då jag var så fruktansvärt bakis. Märks verkligen att man inte dricker så ofta längre då jag lyckas bli dålig direkt. I somras fanns inte bakis med på världskartan kan man ju säga.
Vilade hela dagen i lördags när vi kommit hem till stan ända tills vi skulle kliva upp och befinna oss hos moster på middag och sedan vidare till biljard hallen, ångrar inte en sekund att vi följde med för attans vad roligt vi hade, dock är inte jag den bästa på biljard men efter några cider så satt det faktistk otroligt nog, höhö..

I söndags lyckades jag äntligen för första gången på väldigt länge sova ut ända till kvart över tio utan att jag vaknade tidigare någongång under morgonen. Otroligt skönt måste jag säga.
Resten av dagen fick vi sällskap av Janne och Monabritt och det var renovering som vi hjälptes åt med allihopa så snart är hallen klar, bara några våder tapeter som är kvar och självklart alla listor.
Snart börjar vi på vardagsrummet innan vi avslutar med sovrummet. Åhh, vad snyggt det kommer att bli :)
längtar redan tills allt är klart..

Har tre timmar kvar på mitt arbete idag, slutar nämligen 19.00 men jag ska nog ända inte till att klaga idag då jag har fått ledigt imorgon för att följa med min kära till stockholm då han ska spela in på tvgrejset och jag tänker umgås med resten av familjen och självklart gosa med söta Hugo igen. Underbart att få vara ledig en dag mitt i veckan sen jobbar jag kort dag både onsdag och torsdag så det ska bli riktigt skönt, dock får jag igen det nästa vecka då schemat är som en kratta. Då kommer man inte vara lika nöjd längre.

Förövrigt så väntar jag fortfarande ivrigt på min data men det kan tydligen ta 2-3 veckor innan den är klart tjatigt nog så ikväll ska jag utnyttja min käras dator för att ladda hem skype så jag kan ringa Victoria och prata med henne. Även minst 4 veckors leveranstid på telefonen, suck vilken otur jag har.

Tur bara att man inte har otur i allt ;)

På torsdag är det även biopremiären på New Moon, har nyss börjat läsat boken som tillhör den filmen och kan ju inte säga annat än att man har höga förväntningar på filmen, men jag tror den kommer vara grym. Kan nog inte vara annat än det faktiskt.

Dags att avrunda för nu börjar jag dra iväg igen och glömmer tänka på andra saker som är viktiga.
Vi hörs mina vänner, take care!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0