fredag


och jag är pigg, trött, deprimerad och alldeles för lycklig.
haha vilken kombination va?

Pigg och taggad för träning när jag slutar och att det samtidigt blir helg, trött är jag för det blev alldeles för mycket härjande igår och skrattade så jag nästan har träningsvärk i magen. Deprimerad är jag för att jag jobbar till halv sex och måste därmed sitta i rummet nere där gamla admin satt och får inte träffa min underbara kamrater i mitt vanliga team och umgås med dom på hela långa dagen, det tycker jag är tråkigt. It sucks med andra ord.
Lycklig är jag hela dagarna och det beror stor del på min underbara som håller mig på humör hela dagarna och får mig att må som en prinsessa.
Förutom mina vänner som får mig att må som bäst har aldrig någon lyckats få mig så glad och må så bra som jag gör nu. Det känns konstigt att säga det men det är precis så det känns och jag trodde helt seriöst inte man kunde vara så glad.
Dock finns det en sak som tynger mig enormt och det är att min bästa vän är i USA och inte kommer hem på ett år som ni alla vet och om jag ska vara ärlig så gick det bra i början även fast jag visste att hon inte skulle komma hem men nu blir det bara tyngre och tyngre för varje dag när man insett att hon verkligen inte kommer hem på så länge och ibland kan jag inte hålla emot tårarna. Att gå från att ses varje dag och kunna prata varje dag till inte alls förutom kommunikation via blogg eller mail är inte det lättaste. Just nu snurrar tankarna och det finns typ tusen saker jag skulle vilja prata och berätta om som vi dagligen gjorde förut.
Usch, det är så svårt.. Jag saknar min bästa vän som ni förstår, väldigt mycket..
Annars då? Jo det är efter lunch och fyra timmar kvar till helg vilket känns riktigt lovande.
Ska bli skönt att träffa mamma igen både ikväll och imorgon, märker mer och mer för varje dag hur mycket mammig jag har blivit och hur mycket jag tycker om att umgås med min familj.
Har aldrig varit såhär familjekär förut som jag är nu.
Men allting förändras och så kommer det alltid att vara, nu börjar jag dra iväg här på inlägget och börjar glömma att jag faktiskt har andra uppgifter och göra för än sålänge är det faktiskt fortfarande jobb som gäller även fast man skulle föredra det som är lite roligare.
Får ta igen det senare, speciellt när jag återfår min egna dator men det verkar ju ta lite tid tyvärr, men det är ialla fall på g på verkstaden, får nämligen status på varan varje dag, är det inte faktiskt? höhö.

Nej mina vänner vi hörs nå i helgen förmodligen :)
Kommentarer
frida p

De ska jag kunna fixa, lite svårt för jag har ingen kamera eller så :( men ja tycker du ska komma upp hit snart så vi kan gå ut :)

2009-11-14 @ 15:56:27
URL: http://fkep.blogg.se/
Victoria

Vad kul :) ska du flytta in dar ocksa eller? ;) I helgen jobar jag men ikvall ar jag ledig sa det kanske blir NYC om det slutar regna nagon gang. Jag ar alltid sjuk eller sa regnar det nar jag ar ledig, typiskt! Pa sondag tror jag att jag ska ta tag i det som vaxer pa mitt huvud som inte alls ser for fagert ut just nu :PJa fixa skype! Saknar dig!!!

2009-11-14 @ 20:27:29
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0