måndag


Redan ny arbetsvecka. Tiden går så fort nu, men som man säger det går fort när man har roligt och visst är det så. Har målat tapetsera och hållt på i lägenheten exakt hela helgen och nog märks det allt nu är vi så gott som klara i vardagsrummet. Bara målning längst listor och tak som är kvar som jag fixat lätt som en plätt efter kvällens träning. Sen imorgon åker listorna upp i hallen och då är äntligen hallen och vardagsrummet klart, gissa om jag längtar efter att få sätta upp alla grejor och städa.. Har aldrig längtat så mkt någon gång till att få städa. Börjar få skaplig panik på allt som ligger huller om buller hemma nu.

Eftersom det är firmafest i helgen så väntar vi med sovrummet och börjar lägga golv där nästa vecka och tapetseringen där nästa helg ändå, sen är det bara köket kvar och det får vänta lite just nu.
Ni ska allt få se hur snyggt vi kommer få det när det är klart, längtar tills jag får visa er bilder :)

Igår slog vi nog rekordet på länge och lyckades lägga och oss i sängen kvart över sju, inte illa pinkat.
Snacka om slut?
Dock var vi lika slut imorse ändå eftersom vi inte somnade före tolv ialla fall ;)

Ikväll är det träning som står först på schemat sen blir det att fortsätta pyssla lite. Ska även försöka övertala Danne och ta min lägenhet så jag kan bli av med den så fort som bara möjligt..
Imorgon är det äntligen tvätt tid, känns som om att man har lite att tvätta nu, har även gett upp hoppet om att hitta tvätt nyckeln till lägenheten på åsgatan, den är totally borta, haha!
Nu gäller bara att bita ihop den här kommande veckan som är ett stort skitschema, SUCK.

Förövrigt hoppas jag verkligen på att vinna den här säljtävlingen på jobbet nu, för nu jävlar har jag kommit ikapp Anders (Anders Söderblom)om ni vet vem det är. Har nämligen gått förbi han i sälj och det har jag verkligen kämpat för och det är inte det enklaste, men ett presentkort på 500 spänn tackar jag inte nej till, ska ligga på och kämpa dom 5 ytterligare dagarna man har på sig. Ska bannimej vinna nu!
Stackars Anders kommer bli helt förstörd, han som är inställt på att kamma hem första plats ;)

but whoo cares?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0