premiärÅh äntligen har det varit. Det ialla fall jag och Emma har sett framimot så fruktansvärt länge nu. Nämlingen premiären av andra twiglight filmen New moon. Dock stora förhoppningar men visst var den bra allt, jag kan inte tycka dom filmerna är dålig. Dock kände jag att man kanske inte skulle ha läst boken före eftersom jag visste vad som skulle ske under filmen hela tiden, men kan inte låta bli läsningen heller, haha..

Kan ni gissa hur trött jag var imorse när vi kom hem från bion kvart över två inatt?
Jo helt död.. Hörde klockan ringa och försökte röra på mig men det gick verkligen inte, hade ingen kraft i kroppen alls. Men den smällen fick man ju ta, lyckades till slut kravla mig upp..

Ikväll ska vi hälsa på ute hos mamma en sväng, dock inte lika länge denna gång för ikväll har jag bestämt att lägga mig riktigt tidigt. Men ska ialla fall ut dit och diskutera lite med mamma om hur jag ska göra med min egna lilla lägenhet, ingen idé för mig att ha den kvar och stå och betala när jag ändå inte bor där. Sen är det ju frågan om mamma och Jenny vill säga upp den eller om Jenny ska lyckas ta över den på något vis, haha..
Annars om någon är intresserad av en liten etta så kan ni alltid slänga in en kommentar men jag återkommer mer om detta när jag vet mer!

Nu ska jag fortsätta arbeta och invänta min rast så jag får ta lite frisk luft och förhoppningsvis bli lite piggare än vad jag är just nu.. 
Ska även hämta ut några ynka bilder som jag lämnade in på framkallning igår på Expert på lilleman hugo, här ska det sättas upp ramar, sen får min kära säga vad han vill ;)

Puss o kram och ha en trevlig helg om jag inte hinner slänga in ett inlägg senare! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0