021009


Äntligen äntligen äntligen efterlängtade fredag. Är det inte underbart så säg?
Längesen jag var så otaggad på att jobba som jag är idag och det är väl förmodligen för att jag bara vill sätta mig i bilen och fara ner till Rättvik så fort som möjligt. Men icke, jag får allt ta och vänta till klockan halv sju då mitt arbetspass är över.
Hoppas verkligen på att Fredrik kommer ihåg att bränna ihop en riktigt bra skiva som vi kan poppa på hög volym hela vägen ner. Kan tänka mig att även denna resa ner kommer bli skapligt galen som alltid när det är Fredrik som åker med, höhö..

Väl när vi kommer ner har vi tänkt oss en mysig kväll med god mat lite spa-behandlingar och någon bra film som jag tankat hem, åh så mysigt. Hinner vi lagomt ladda upp och göra oss fräscha till morgondagen som bjuder på lite vindrickande och lite festligheter på bowlingen. Kommer nog vara grymt mycket folk där så vi hoppas på att det blir en riktigt trevlig lördagskväll.

Gårdagen spenderade jag som tidigare sagt med Johan, blev en lugn kväll med filmkikning och även åt vi lite onyttigt som chips. Vi kikade ialla fall på Män som hatar kvinnor, så nu har även jag äntligen sett den och jag tycker faktiskt den var riktigt bra. Nu vill jag redan se uppföljaren Flickan som lekte med elden, hoppas den fortfarande går på bio så man kan ta tillfället i akt och gå på den till veckan. Skulle vara mysigt, var trots allt ett bra tag sen man gick på bio.

Nu sitter jag här med kurrande mage och kom precis på att jag glömde laga mat igår så då är det lika med ingen matlåda idag, suck! Det får helt enkelt bli lite fil till lunch så får man äta en rejäl middag ikväll när  vi kommit fram istället, fungerar det med!

Kommer nog inte ha tillgång till internet under helgen vilket betyder att jag ej kommer att kunna uppdatera någonting så ni får allt klara er tills jag kommer hem så får jag ta igen det då :)Kommentarer
Victoria - blivande Au pair

Här finns det visst internet minsann ;)

2009-10-02 @ 16:07:46
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Victoria - blivande Au pair

Ja ni får skynda er ner :) haha ja det ska vi göra! jag skämde ut mig lite på muskan förra fredagen men imorgon finns det inget stopp på mig ;) så skönt när ingen känner en och man kan dansa hur fult man vill, HAHA!

2009-10-02 @ 17:44:11
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0