081009

Nu har jag fått klagmoål att det är dåligt med uppdaterande här och det kan väl till en viss del stämma faktiskt. Men om jag ska vara ärlig är det för att jag har haft annat att göra. Som Victoria sa "du kollar ju bara på film nu ;)" haha..
Haha läät som att jag var väldigt lat där ialla fall men visst jag har haft några mysiga kvällar med en massa filmkikning och även spelat lite kort och även monopol, behöver jag säga att jag var den som blev bankrutt? HAHA. Tur att man inte är en dålig förlorare kan jag säga som vissa andra är. höhö.
Har varit en gnutta osocial mot dom flesta den här veckan som jag vanligtvis inte brukar vara, sry för det men det har varit lite nödvändigt också men imorgon ser jag framimot  att får träffa Victoria och familjen igen och ha en riktigt myskväll med vindrickning hemma hos mamma i skogen.

Lördagen ser att bli väldigt lugn, ska nog följa med till Bollnäs och hjälpa till och köra hem en bil, dock får jag inte köra den bilen jag vill köra ;( höhö. Någon tror nämligen att jag ska köra åt helvete ;) haha..
Kvällen kommer bli väldigt lugn och mysig. Det gillas!

Nu har jag lunch så nu måste jag kila, kanske uppdaterar senare då jag har tid eftersom jag ska umgås hemma hos mamma ikväll har jag tänkt om inte planerna hinner ändras.

vi hörs!Kommentarer
Victoria

Haha ja nu är jag nöjd ;)

2009-10-08 @ 15:58:17
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0